Primele imagini cu Anda Adam si cu sotul ei de dupa nunta! Cum se comporta Sorin cu artista, de fata cu toata lumea!

Publicat: 29/06/2015 | 00:31

CANCAN.ro va prezinta primele imagini cu Anda Adam dupa ce artista s-a maritat. Alaturi de sotul ei, cantareata a iesit la un restaurant din Capitala, acolo unde proaspetii insuratei au luat masa cu Xonia si iubitul acesteia.

La inceputul lunii, Anda Adam a devenit doamna! Responsabil pentru aceasta schimbare de statut este Andrei Sorin, proaspatul sot al cantaretei. Cei doi au avut o nunta ca in povesti intr-o locatie selecta din Snagov, acolo unde au fost invitate sute de persoane.

CANCAN.ro a intalnit-o pe Anda vineri seara, in timp ce lua masa la un restaurant cu specific turcesc din nordul Capitalei.

Sotul Andei a primit un cadou din parte prietenilor
Sotul Andei a primit un cadou din parte prietenilor

Alaturi de artista s-a aflat  partenerul sau de viata, dar si Xonia, cantareata care, la randul ei a fost insotita de iubitul sau.

Anda Adam s-a simtit perfect alaturi de Sorin si Xonia
Anda Adam s-a simtit perfect alaturi de Sorin si Xonia

Doreste Xonia sa fie nasita de Anda si Sorin?

Dupa aproximativ doua ceasuri in care cei enumerati au luat masa si au discutat cu zambetul pe buze, gasca a plecat spre casa, iar starea de spirit a fost aceeasi.

Anda si gasca sa au iesit cu zambetul pe buze din restaurant
Anda si gasca sa au iesit cu zambetul pe buze din restaurant

Zambitori, Anda si Sorin au iesit din local, iar barbatul i-a intins o punga in care, cel mai probabil, se afla un cadou primit din partea prietenilor.

Solista si Xonia au discutat mai multe minute, blondina dorind probabil sa fie nasita de mult mai experimentata sa colega de bleasla, iar apoi, cu totii s-au indreptat spre masini.

Anda s-a sarutat cu foc sotul
Anda s-a sarutat cu foc sotul

Si a mai fost timp de o scurta sedinta, in timpul careia Anda si-a sarutat sotul si a parut in mare verva.

Grupul a mai stat de vorba in strada, iar apoi fiecare s-a indreptat spre casa
Grupul a mai stat de vorba in strada, iar apoi fiecare s-a indreptat spre casa

 

CITESTE SI: 

Anda Adam este inmarmurita! A aflat ca barbatul cu care doarme in pat in fiecare seara este un infractor si are dosar pentru…

Anda Adam, „mama surogat” pentru prietenul ei! Cum a ajuns studentul cu portofelul gol! Cand ai un iubit falit…

Este gravida?

La nunta dintre Sorin si Anda, solista a fost extrem de emotionata. In ciuda faptului ca a dansat non-stop, aceasta le-a spus apropiatilor ca este cea mai fericita zi din viata ei. Pe durata intregii zile, cantareata a purtat doua rochii de mireasa. Una stil printesa, pe care la imbrcat-o la cununia civila si pe care a avut-o si la cununia religioasa, dar si una scurta, vestimentatie aleasa pentru petrecere. Altfel, la scurt timp dupe eveniment s-a spus ca artista ar fi insarcinata in patru luni, insa din superstitie nu ar anunta acest lucru deocamdata.

I.M
 

Citește și...