Primele imagini cu fiul nou-născut al milionarului Dorin Cocoș!

Publicat: 16/04/2018 | 23:32

Zbuciumate povești de dragoste a trăit Dorin Cocoș: a divorțat de Elena Udrea, a fost apoi trădat și părăsit de următoarea soție… Afaceristul pare, totuși, să-și fi găsit echilibrul lângă Raluca Miu, cu are o relație de un an și jumătate. Mai mult chiar, tânăra tocmai i-a dăruit un copil, în urmă cu o lună. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă primele imagini ale cuplului alături de micuț.

(CITEȘTE ȘI: FOSTA SOŢIE A LUI DORIN COCOŞ S-A CĂSĂTORIT!)

Dorin Cocoș trăiește a doua tinerețe, alături de iubita lui, Raluca Miu. Ea e o tânără foarte frumoasă care l-a cucerit din prima clipă pe cel care i-a fost soț Elenei Udrea timp de 10 ani. Relația celor doi se întinde deja pe un an și jumătate, iar acum Raluca i-a dăruit milionarului un copil. A născut în urmă cu o lună, dar abia zilele acestea și-a făcut curaj și l-a scos pe micuț la plimbare, în aer liber. E drept, Raluca și Dorin au profitat din plin de vremea extrem de călduroasă pentru acest anotimp.

Tânăra mămică și-a luat cu ea landoul, dar aproape nu l-a folosit. Dorin Cocoș a fost cel care l-a tot împins, în timp ce Raluca și-a ținut puiul la piept, cu mare grijă. (VEZI AICI: DORIN COCOȘ A DEVENIT TATĂ!)

Cei doi s-au îmbrăcat lejer: geacă, blugi, adidași, colanți… Și s-au plimbat în apropierea casei. Nu a durat mult, pentru că proaspeții părinți nu au vrut să riște vreo răceală pentru micuțul lor. Au revenit în casă, dar și-au planificat, cu siguranță, și alte ieșiri.

L-a părăsit și i-a luat și banii!

Diana Roibu şi Dorin Cocoş s-au căsătorit la numai câteva luni de la divorţul omului de afaceri de Elena Udrea. Cei doi au avut parte de o nuntă de vis la Palatul Snagov, însă căsnicia nu a durat prea mult. Omul de afaceri a fost arestat preventiv în Dosarul Microsoft, iar la întoarcerea acasă a avut parte de un adevărat şoc: soţia lui plecase!

Presa relata după despărţirea-bombă că Diana Roibu ar fi fugit cu o parte din averea lui Dorin Cocoş, câteva milioane de euro. Afaceristul ar fi trecut banii pe numele tinerei sale soţii pentru a se asigura că nu va rămâne fără nimic în urma problemelor cu justiţia. O anticipare corectă, însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. După terminarea perioadei de arest preventiv, Dorin Cocoş s-a întors într-o casă goală, basarabeanca părăsind România.

(CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE ”PALATUL” LUI DORIN COCOŞ)

Dorin Cocoş a încercat timp de câteva luni să se împace cu Diana Roibu, însă ruptura a fost definitivă. Fosta stewardesă a cerut divorţul, care s-a pronunţat în 2016.

Dorin Cocoş a terminat de ispăşit pedeapsa din „Dosarul Microsoft”, de doi ani şi patru luni de închisoare, el fiind eliberat condiţionat în luna octombrie a anului 2017. Instanţa a dispus în cazul respectiv şi confiscarea a nouă milioane de euro de la Dorin Cocoş.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...