Primele imagini dupa ce s-a aflat ca ar suferi de cancer! Cum arata acum Gabriela de la Cheeky Girls!

Publicat: 09/02/2015 | 14:40

Dupa ce medicii din Londra i-au spus ca ar putea avea cancer la picior, Gabriela de la Cheeky si sora ei, Monica, au venit intr-o scurta vizita in Romania. Dupa ce si-au vizitat tatal la Cluj, fetele au dat o raita prin mall la Bucuresti.

In urma cu doua saptamani, familia surorilor Cheeky Girls a trecut prin momente crunte, dupa ce Monica a ajuns la spitalul din Londra cu probleme la un genunchi, iar medicii i-au zis ca este suspecta de cancer. Speriata, Gabriela a venit de urgenta in tara alaturi de sora ei geamana si au aterizat direct la cluj, unde au mers la clinica la care tatal lor este medic. Dupa un consult amanuntit si alte cateva ore de stat cu parintele lor, pe care il vad destul de rar, surorile Cheeky au plecat tot cu avionul spre Bucuresti, unde au mai zabovit cateva zile, pentru a inregistra cateva emisiuni.

Surorile Cheeky au facut o scurta vizita in Romania, si s-au oprit la mall
Surorile Cheeky au facut o scurta vizita in Romania, si s-au oprit la mall

Sambata, Monica si Gabriela au fost nevoite sa se intoarca in Anglia, insa, inainte, au dat o fuga printr-un mall, pentru a nu merge cu mana goala la cei dragi.

 

Au facut o scurta vizita in Romania!

 

Monica si Gabriela au mers la cumparaturi in mall
Monica si Gabriela au mers la cumparaturi in mall

 Dupa ce au dat o raita prin magazine si au mers la un excange, unde au schimbat niste bani din lei in euro, artistele s-au oprit intr-o cafenea din incinta centrului comercial, unde au savurat cate o cafea.

Dupa o scurta vizita in mall, fetele au plecat la hotel, iar mai apoi direct la aeroport
Dupa o scurta vizita in mall, fetele au plecat la hotel, iar mai apoi direct la aeroport

Desi are probleme de sanatate si face eforturi uriase pentru a se ingrasa, Gabriela nu poate renunta la un viciu: tigarile, pe care le sudeaza una dupa alta. Dupa cateva ore petrecute in mall, fetele au mers la hotel, si-au facut bagajele si au pornit spre aeroport. Fericita, dar infrigurata, Monica a marturisit ca este extrem de fericita:

Monica a ajuns numai piele si os
Monica a ajuns numai piele si os

„Am avut niste treburi in Romania, dar nu putem sta mult. Sunt foarte bucuroasa pentru sora mea. Nu are nimic, stati linistiti, a fost o alarma falsa. Este foarte bine, sanatoasa”, a declarat cantareata, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Surorile Cheeky Girls au exagerat în ultimul hal la Master Chef! Vezi cum au putut să se îmbrace vedetele la cel mai tare show

ASCULTA CONVORBIREA TELEFONICA! Surorile Cheeky se apropie de finala „Britan’s Got Talent”!

 

Nu vor sa se mute inapoi in Romania!

 

Au plecat in Anglia pentru a-si construi o cariera si au reusit sa se faca remarcate, insa nu la nivelul la care au visat. Au cochetat cu dansul si au cantat pe unde au fost invitate, fara sa aiba o performanta notabila.

fetele de la Cheeky Girls

 Cu toate acestea, surorile Cheeky nu concep sa se intoarca inapoi in Romania, cel putin nu in urmatorii zece ani.

 

Claudia Balan

Citește și...