Ciao.ro anunţa AICI că Mădălina Ghenea ar fi însărcinată, iar presupunerile s-au adeverit la scurt timp, după ce frumoasa actriţă a confirmat totul pe contul ei de Instagram, acolo unde a postat apoi o serie de fotografii în care îşi arată burtica în toată splendoarea, iar imaginile au fost realizate chiar de către iubitul ei, tânărul milionar Matei Stratan. (detalii AICI) (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Cu toate că şi-ar fi permis să aleagă o altă ţară pentru aducerea pe lume a fetiţei lor, Mădălina şi Matei îşi iubesc mult plaiurile natale, aici aflându-se şi familiile celor doi de care sunt foarte apropiaţi. Mădălina Ghenea a venit să nască, în mare secret, în România, fiind însoţită, cum altfel, de viitorul tătic, iar în revista Spy, pe care o puteţi cumpăra acum de la toate chioşcurile de ziare, puteţi citi toate detaliile despre alegerea făcută de cei doi îndrăgostiţi. Deşi a preferat să ţină sarcina ascunsă până aproape de final (vezi AICI motivul), Mădălina Ghenea a decis să-şi deschidă sufletul în exclusivitate pentru CIAO.ro: „Sarcina este foarte aproape de final. Bebe este foarte bine şi noi suntem foarte fericiţi!” – interviul complet AICI!

Mădălina Ghenea este extrem de fericită de când a apărut Matei Stratan în viaţa ei, iar acum se pregăteşte să o aducă pe lume pe fetiţa lor, mărturisind într-un interviu că Matei şi  copilaşul sunt pentru ea două veritabile miracole.
Mădălina Ghenea este extrem de fericită de când a apărut Matei Stratan în viaţa ei, iar acum se pregăteşte să o aducă pe lume pe fetiţa lor, mărturisind într-un interviu că Matei şi copilaşul sunt pentru ea două veritabile miracole.

Mădălina Ghenea trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei după ce fotomodelul şi-a găsit liniştea alături de Matei Stratan, fiul milionarului Dan Stratan, căruia urmează să-i dăruiască un copil. Mădălina este tratată ca o regină de iubitul ei! Matei şi frumoasa actriţă s-au stabilit în Italia, unde locuiesc într-una din vilele de lux ale familiei acestuia. Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat AICI imagini senzaţionale din căminul viitorilor părinţi. „Mă bucur enorm să vă împărtăşesc din fericirea mea şi să vă anunţ că voi avea un copil! Iubesc mai mult decât am făcut-o vreodată, iar maternitatea este un dar divin de care mă bucur din tot sufletul!”, scria Mădălina Ghenea în italiană, pe contul ei de Instagram.

Citeste despre:madalina ghenea sarcina, madalina ghenea sex copil, madalina ghenea poze fetita, madalina ghenea matei stratan poze, madalina ghenea burtica de gravida, madalina ghenea interviu copil, madalina ghenea matei stratan poze vila


Share On Facebook