Primele reactii dupa rezultatele de la ora 21! Liviu Dragnea: „Din evaluările noastre…”

Publicat: 16/11/2014 | 21:23
Primele reactii dupa rezultatele de la ora 21! Liviu Dragnea: „Din evaluările noastre…”

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seară, că scorul este "strâns", iar din evaluările PSD Victor Ponta este câştigător la o diferenţă mică.

La scurt timp dupa inchiderea urnelor, Liviu Dragnea a oferit cateva declaratii de presa de la sediul central PSD. Acesta a tinut sa ii atentioneze pe colegii lui sa fie atenti, existand riscul ca alegerile sa fie fraudate.

CITESTE SI

URNELE S-AU INCHIS! EXIT-POLL REZULTATELE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 turul II, ora 21.00! Cine este noul presedinte al Romaniei!

EXIT-POLL REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 turul II, ora 18:00! Cine conduce in acest moment!

Liviu Dragnea

„Mulţumesc românilor care s-au prezentat la vot, unele televiziuni au un sondaj, altele au altul, scorul este strâns, din evaluările noastre Victor Ponta este câştigător la o diferenţă mică. Din acest motiv, solicit tuturor colegilor noştri, reprezentanţilor noştri din secţiile de vot să fie atenţi până la numărarea ultimului buletin de vot şi până la încheierea procesului verbal, pentru că, la câte s-au întâmplat, la câte sesizări am făcut, la câte plângeri am făcut, îi rog să fie atenţi că ceilalţi sunt dispuşi să facă orice. Le cer tuturor colegilor să aibă răbdare să numărăm voturile, că în această noapte să ţină minte că se decide preşedintele României”, a spus Dragnea.

A.D.

Citește și...