”Prințesa telefoanelor” a ajuns de urgență la spital! ”În ultimele zile…”

Publicat: 27/02/2018 | 23:34

Cătălin Țîră a intrat în panică, după ce iubita lui, Alexandra Mirea, a acuzat serioase probleme de sănătate. ”Prințesa telefoanelor” a ajuns de urgență la spital, iar fotbalistul i-a fost tot timpul alături. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

După ce şi-a încercat norocul cu Anda Adam, Cătălin Ţîră s-a orientat spre Alexandra Mirea, cunoscută în lumea mondenă drept ”Prinţesa telefoanelor”. Destinele celor doi s-au intersectat la jumătatea anului trecut şi, de atunci, trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme.

Ba mai mult, la sfârșitul lunii septembrie, Cătălin Țîră a dat fuga la magazin şi, după îndelungi căutări, a făcut alegerea perfectă cu care avea să-i ”fure” definitiv inima ”Prinţesei telefoanelor”. A ales un inel şi a cerut-o de soţie imediat pe fiica lui Radu Mirea – patronul Arsis. (VEZI: VIDEO EXCLUSIV. EX-UL ANDEI ADAM ”A PUS MÂNA” TOTAL PE PRINŢESA TELEFOANELOR!)

Alexandra a primit cu încântare cererea în căsătorie şi îşi afişează cu bucurie inelul de logodnă ori de câte ori are ocazia. Cuplul a trecut, însă, recent, prin clipe deloc plăcute. ”Prinţesa telefoanelor” a acuzat probleme serioase de sănătate și a ajuns, de urgență, la spital.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi în momentul în care intrau într-un centru medical din Capitală. Însoțită de Cătălin Țîră, Alexandra Mirea a ales să-și facă un control amănunțit pentru a scăpa, definitiv, de emoții. Cuplul a ajuns la spital cu mașina Alexandrei.

Au coborât din automobil și s-au îndreptat către unitatea medicală. Au intrat împreună în spital, unde fiica milionarului Radu Mirea a fost supusă unui control amănunțit.

“În ultimele zile, Alexandra a avut probleme cu respirația, s-a simțit rău. Motiv pentru care am fost cu ea la un centru medical. Acolo a efectuat niște analize și, slavă Domnului, este bine. Nu este nimic grav”, a spus, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, fotbalistul Cătălin Țîră.

Odată ce au scăpat de emoții, ci doi au părăsit spitalul și s-au îndreptat spre casă. Cel mai probabil, Alexandra s-a confruntat cu probleme din cauza schimbărilor bruște de temperatură, din ultimele săptămâni. (NU RATA: S-A DEZBRĂCAT PE PLAJA MILIONARILOR! PRINŢESA TELEFOANELOR, TATUATĂ ŞI… ULTRA(MEGA)- DOTATĂ!)

Cum a devenit cunoscută „Prinţesa telefoanelor”

“Prinţesa telefoanelor” este fiica afaceristului Radu Mirea, supranumit “Regele telefoanelor” deoarece este deţinătorul celei mai mari reţele de magazine telecom, Arsis Trading. De curând, Radu Mirea a devenit şi acţionarul majoritar al Subway România, celebrul lanţ american de fast-food. Alexandra Mirea a trăit o poveste de dragoste cu năbădăi cu Bombo, fratele Ralucăi Pastramă. Cei doi s-au despărţit după o relaţie cu mai multe suişuri şi coborâşuri. „Prinţesa telefoanelor”, a devenit cunoscută după ce i-a „furat” iubitul actualei celei mai bune prietene a ei, Ruxi Mumuşica (VEZI DETALII AICI).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...