VIDEO EXCLUSIV. Ex-ul Andei Adam ”a pus mâna” total pe Prinţesa telefoanelor!

Publicat: 28/12/2017 | 00:00

După ce şi-a încercat norocul cu Anda Adam, Cătălin Ţîră s-a orientat spre Alexandra Mirea, cunoscută în lumea mondenă drept ”Prinţesa Telefoanelor”, iar lucrurile dintre ei par să fie din ce în ce mai serioase. La câteva luni de când au început relaţia, fotbalistul i-a şi dat inelul blondinei. (VEZI ŞI: S-a dezbrăcat pe plaja milionarilor! Prinţesa telefoanelor, tatuată şi... ultra(mega)- dotată!)

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi îndrăgostiţi la un restaurant din Capitală, în timp ce purtau o conversaţie cu nişte prieteni. Atât Cătălin, cât şi Alexandra, erau topiţi după copilul prietenilor şi nu se săturau să îl privească şi să îl admire în acelaşi timp, mai ales că ar vrea şi ei să îşi întemeieze o familie destul de curând.

Destinele celor doi s-au intersectat la jumătatea lunii august şi, de atunci, Alexandra şi Cătălin Ţîră trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cucerit de frumuseţea Alexandrei, atacantul lui Juventus Bucureşti, echipă nou promovată în Liga I, nu a mai stat pe gânduri şi a făcut pasul decisiv.

La sfârşitul lunii septembrie, Ţîră a dat fuga la magazin şi, după îndelungi căutări, a făcut alegerea perfectă cu care avea să-i ”fure” definitiv inima ”Prinţesei Telefoanelor”. După ce a avut inelul, fotbalistul nu a mai pierdut timpul şi a cerut-o de soţie imediat pe fiica lui Radu Mirea – patronul Arsis.

Cum a devenit cunoscută „Prinţesa telefoanelor”

Alexandra a primit cu încântare cererea în căsătorie şi îşi afişează cu bucurie inelul de logodnă ori de câte ori are ocazia. (CITEŞTE ŞI: Cel mai nou amantlâc din lumea bună a Capitalei! Vezi ce bombă sexy i-a furat logodnicul celei mai bune prietene!)

“Prinţesa telefoanelor” este fiica afaceristului Radu Mirea, supranumit “Regele telefoanelor” deoarece este deţinătorul celei mai mari reţele de magazine telecom, Arsis Trading. De curând, Radu Mirea a devenit şi acţionarul majoritar al Subway România, celebrul lanţ american de fast-food. Alexandra Mirea a trăit o poveste de dragoste cu năbădăi cu Bombo, fratele Ralucăi Pastramă. Cei doi s-au despărţit după o relaţie cu mai multe suişuri şi coborâşuri. „Prinţesa telefoanelor”, a devenit cunoscută după ce i-a furat iubitul actualei celei mai bune prietene a ei, Ruxi Mumuşica (VEZI AICI).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...