S-a dezbrăcat pe plaja milionarilor! Prinţesa telefoanelor, tatuată şi… ultra(mega)- dotată!

Publicat: 06/07/2017 | 00:00

Alexandra Mirea, fiica lui Radu Mirea - patronul Arsis, s-a dezbrăcat pe plaja milionarilor. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe ”Prinţesa telefoanelor” în timp ce se relaxa pe litoral, unde şi-a etalat noile tatuaje în toată splendoarea. (VEZI ŞI: Imagini exclusive! Cum arăta cu doar doi ani în urmă fiica milionarului Arsis! ”Prinţesa telefoanelor” şi-a tăiat stomacul, iar transformarea este tulburătoare!)

Alexandra Mirea, cunoscută în lumea bună a Bucureştiului drept ”Prinţesa telefoanelor” datorită tatălui ei, care deţine un important lanţ de magazine ce comercializează telefoane mobile, a atras privirile tuturor la plajă. Şi nu orice plajă! Bruneta şi-a petrecut ziua pe plaja milionarilor. (CITEŞTE ŞI: Fiica multimilionarului ”Arsis” iubeşte periculos. ”Prinţesa telefoanelor” joacă la două capete: îl ”traduce” pe Bombo – cumnatul lui Pepe –  cu interlopul Babi – ex-ul unui iepuraş Playboy?!)

Alexandra a înlocuit ţinutele provocatoare cu un costum de baie întreg, alb imaculat, care i-a pus în valoare formele voluptuoase şi bronzul perfect. Colecţia de tatuaje de pe trupul Alexandrei s-a înmulţit şi ea.

Tatuajelor de pe coapsa dreaptă şi celui de pe umărul stâng li s-a alăturat unul în zona taliei, deasupra şoldului stâng, care a fost însă destul de bine ”camuflat” de tăietura costumului de baie, care a lăsat la vedere numai cât să incite imaginaţia curioşilor. (VEZI ŞI: Conduce un Bentley de 150.000 E, dar asta n-o ajută în dragoste. ”Bombo” Pastramă a rupt-o cu “Prinţesa telefoanelor”!)

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România a întâlnit-o pe Alexandra în timpul unei scurte plimbări pe plajă, ocazie cu care şi-a etalat colecţia de tatuaje şi bronzul perfect. După o scurtă plimbare pe plajă, ”Prinţesa telefoanelor” s-a retras pe şezlong şi s-a ”cufundat” în telefonul pe care l-a butonat preţ de câteva minute. Când ”distracţia” cu telefonul a luat sfârşit, bruneta s-a mulţumit doar cu razele îmbietoare ale soarelui şi peisajul fierbinte de pe litoral.

Citește și...