Conduce un Bentley de 150.000 E, dar asta n-o ajută în dragoste. ”Bombo” Pastramă a rupt-o cu “Prinţesa telefoanelor”!

Publicat: 14/06/2016 | 23:40

Stop! Am fost nişte tâmpiţi cu toţii! Când au apărut celularele astea noi, am crezut cu toţii că o să plătim pentru ele. Nu şi Radu Mirea. Radu Mirea a ştiut că VA FI PLĂTIT pentru ele. Drept urmare, fata lui se plimbă prin oraş cu un Bentley de 150.000 de euro. Iertată fie-ne indiscreţia, dar fetele voastre cu ce merg?

Prinţesa Telefoanelor şi-a tras caleaşcă nouă

 

Alexandra Mirea a fost fotografiată cu noua sa maşină ”de oraş”. Îi spunem aşa pentru că domnişoara Mirea mai are şi nişte maşini mai de tăvăleală, ieftinături d-astea gen un Tiguan, pe care le foloseşte când merge în vizită la prietenii sau rudele mai sărace, alea de la ţară. 

 

La ce-i trebuie Alexandrei aşa maşină frumoasă pentru un oraş atât de murdar şi de poluat precum Bucureştiul, vă întrebaţi? Păi, şi la agăţat tineri chipeşi, dacă avem în vedere că, vara trecută, CEL MAI CITIT SITE DIN ROMÂNIA V-O ARĂTA (citeşte AICI mai multe!) sărutându-se cu Alin Popescu, fostul logodnic al celei mai bune prietene ale sale de până atunci, Ruxandra.

 

 

S-a vrut parte din familia Pastramă

 

Bună prietenă cu soţia lui Pepe, Raluca Pastramă, Alexandra Mirea a avut o reaţie destul de lungă, vreo 3 ani, cu fratele acesteia, zis ”Bombo”.  Cel puţin aşa credea ea, că a fost relaţie şi c-a fost lungă, pentru că Bombo, cunoscut în centru drept mare gagicar, nu prea era genul fidel şi nici care s-o ţină de mână prin oraş.

Dacă îi ţinea Dumnezeu împreună, Bombo şi Raluca ar fi făcut pe cinste, dar cei doi s-au despărţit de curând.

 

Regele telefoanelor merge cu Bentley-ul şi cu Rolls-ul prin Subway

 

Cât despre tatăl Alexandrei, cel pe care tot noi l-am supranumit, ”Regele telefoanelor”, Radu Mirea preferă mai mult Subway-ul. Nu, nu merge cu metroul! Şi el are tot Bentley, doar că pe-o culoare mai de băieţi. Spuneam că preferă Subway-ul pentru că Radu Mirea este, pe lângă deţinătorul celui mai mare dealer Vodafone (Arsis), şi noul acţionar majoritar al Subway România, celebrul lanţ de fast food-uri cu senvişuri pentru hipsteri care vor să plătească mai mult pe un senviş mai prost.  

 

Pasiunea pentru maşini mai scumpe decât casele este mai veche la Radu Mirea. Tot din CANCAN puteaţi afla, în 2012, cum societatea acestuia a achiziţionat un superb Rolls Royce Ghost în valoare de 360.000 de euro. Adică aproape cât tot profitul firmei, dacă stăm să ne gândim că Arsis şi-a declarat un profit de 456.000 la finalul lui 2012. Ce bine e să fii bogat! Aşa credem, cel puţin. Voi ce ziceţi?

 

Ana Manole

Citește și...