„Prințul” Adrian Cristea, surprins dansând singur în club până la 5 dimineața! În spatele lui, un prieten avea parte de „acțiune” cu o blondă sexy VIDEO EXCLUSIV

Autor: Angie Voicu
Publicat: 25/03/2018 | 22:29

„Prințul” Adrian Cristea e mai mult singur în ultima vreme. Fotbalistul nu s-a mai afișat la braț cu nicio femeie și se duce în club doar cu prietenii. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a surprins pe Adrian Cristea dansând singur, într-un club de fițe din Capitală, la 5 dimineața. 

Adrian Cristea a avut mereu succes la femei frumoase, Bianca Drăguşanu şi Denisa Nechifor, alături de care are şi o fetiţă pe nume Rania (9 ani), numărându-se printre multele lui cuceriri. Nu a fost statornic în dragoste și nici n-a vrut să se cumințească. Cu toate acestea, în ultima perioadă s-a afișat mai mult singur, fără „noutăți” la brațul lui. „Prințul” Adrian Cristea este un obișnuit al cluburilor de fițe din Capitală. Fotbalistul nu ratează nicio ieșire cu prietenii. Chiar dacă vine fără o reprezentată a sexului frumos, Cristea pare că se distrează de minune și petrece până în zori. (NU RATA Ce gest emoționant a făcut Adrian Cristea pentru fiica lui, Rania! Denisa Nechifor a rămas impresionată)

„Prințul” a dansat toată noaptea

În timp ce ceilalți bărbați aflați la masa lui dansau cu partenerele sau stăteau pe telefoane, Adrian Cristea „simțea” muzica singur-singurel. „Prințul” nu părea deloc deranjat că nu are cu cine să danseze. Din contră, fotbalistul părea că se simte foarte bine. La 5 dimineața, „Prințului” i-a venit pofta de dans și orice melodie punea DJ-ul era pe placul lui Cristea.

În spatele lui, unul din prietenii săi avea parte de „acțiune”. O domnișoară blondă s-a suit efectiv pe el și l-a sărutat de zor. În tot acest timp, Cristea se uita la ei. La un moment dat, prietenii l-au tras de pe ringul de dans să-i arate ceva pe telefon, dar imediat după, „prințul” și-a reluat numărul de dans. (CITEȘTE ȘI Denisa Nechifor primește zilnic flori! Ce spune de Cristea)

 

Citește și...