Procurorii au luat decizia. Ce se întâmplă cu Magdalena Șerban, criminala de la metrou

Publicat: 15/05/2018 | 08:10
Procurorii au luat decizia. Ce se întâmplă cu Magdalena Șerban, criminala de la metrou

Magdalena Şerban, femeia acuzată că a ucis o tânără după ce a împins-o pe şinele de metrou în staţia Dristor, a fost trimisă în judecată, luni, de către procurori. Ea este acuzată de tentativă de omor şi omor calificat.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus, luni, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a Magdalenei Şerban pentru tentativă de omor şi omor calificat.

La data de 12.12.2017, în jurul orei 15:35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin de două ori, spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai urma să oprească în staţie şi de a-i suprima astfel viaţa. La data de 12.12.2017, în jurul orei 19:54, după ce săvârşise infracţiunea de tentativă de omor descrisă mai sus, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, inculpata Ş.M. a împins-o pe C.A. spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, victima C. A. a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a suferit leziuni traumatice care i-au provocat decesul„, au transmis procurorii, conform romaniatv.net.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare, Tribunalului Bucureşti.

Magdalena Șerban, în arest din decembrie

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, nu a recunoscut în faţa magistraţilor că ar fi lovit-o pe tânără cu piciorul atunci când aceasta era căzută pe şine şi a susţinut că a avut o stare de „disperare” şi o „decădere” din cauza unei vieţi lipsite de hrană şi adăpost.

Magdalena Şerban a fost arestată preventiv în 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, pentru omor calificat şi tentativă de omor, ea fiind internată la Spitalul Penitenciar Jilava.
Ea le-ar fi spus anchetatorilor că regretă faptele şi a acceptat expertiza psihiatrică pe care iniţial a refuzat-o.

Citește și...