Prognoza meteo 14 martie 2019. Se anunță vreme închisă și precipitații

Publicat: 13/03/2019 | 19:28
Prognoza meteo 14 martie 2019. Se anunță vreme închisă și precipitații

Prognoza meteo 14 martie 2019. Meteorologii anunță vreme închisă și precipitații slabe în toată țara. 

Potrivit vremeanoua.ro, joi vremea va fi în general închisă în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Oltenia, unde local va plouă slab. Vântul va suflă moderat în Moldova, Bărăgan și Dobrogea și mai mult slab în rest. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 5-10 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și 9-14 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în zonele subcarpatice.

Vremea în Capitală va fi închisă cu cerul înnorat pe timpul zilei, iar noaptea sunt așteptate precipitații trecătoare. Valorile termice se vor situa în continuare în jurul celor normale datei. Temperaturile maxime diurne se vor situa în jurul valorii de 10 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 2-3 grade Celsius.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special pe creste, iar la cote mult mai reduse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 12 grade, iar cele minime între -3 și 4 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei.

Citește și...