Europa FM a ocupat marea! Peste 200.000 de oameni au cântat şi au dansat timp de 3 zile la „Live Pe Plajă”

Publicat: 01/08/2016 | 18:00

•    Peste 200.000 de mii de oameni au venit pe plaja dintre Venus şi Saturn la super-concertele Live Pe Plajă!
•    Peste 25 de artişti au urcat pe cea mai impresionantă scenă de la malul Mării Negre!
•    Muzica live a încins nisipul de pe plaja Europa FM timp de peste 18 ore!

Peste 25 de artişti au oferit vineri, sâmbătă şi duminică, un spectacol extraordinar pentru cei peste 200.000 de spectatori. Oamenii s-au bucurat împreună de cel mai mare eveniment de pe litoralul românesc.

SMILEY, VOLTAJ, LOREDANA, FLY PROJECT, ADRIAN SÎNĂ, LIDIA BUBLE, DeMoga MUSIC SHOW, DELIA, CARLA’S DREAMS, ANTONIA, ANDRA, VUNK, PROCONSUL, ZDOB ŞI ZDUB, LES ELEPHANTS BIZARRES, VIŢA DE VIE, BYRON, GRIMUS şi ROBIN AND THE BACKSTABBERS au cântat cele mai iubite hit-uri ale lor pentru fanii de toate vârstele.

Andra ne-a declarat că este “cel mai frumos sentiment să vezi atât de mulţi oameni care se distrează şi cântă alături de tine”.

Loredana, deja veterană a spetacolului Live Pe Plajă, a mărturisit că este “o energie copleşitoare şi un sentiment unic” să fii artist pe scena Europa FM.

„Am avut emoţii, ca de fiecare dată când suntem în faţa unui public atât de numeros.”, a fost prima reacţia a băieţilor de la Voltaj atunci când s-a încheiat show-ul Live Pe Plajă.

Debutanţi ai concertului Live Pe Plajă, trupa fenomen Carla’s Dreams a transformat plaja într-o mare de emoţii. Oamenii au cântat alături de ei piese precum Acele şi Sub Pielea Mea, piese care au bătut recorduri peste recorduri în topurie muzicale româneşti.

O premieră pentru ascultătorii Europa FM a fost seara de duminică, 31 iulie, ce a adunat la un loc, toţi iubitorii muzicii rock. Cele mai îndrăgite trupe româneşti de rock, ZDOB ŞI ZDUB, LES ELEPHANTS BIZARRES, VIŢA DE VIE, BYRON, GRIMUS şi ROBIN AND THE BACKSTABBERS au încheiat cu energia şi muzica lor cel mai mare eveniment de pe litoralul românesc, Live Pe Plajă.

În fiecare seară, pe lângă artiştii anunţaţi, Europa FM a făcut câteva surprize fanilor şi i-a adus pe scenă pe ALINA EREMIA, CONNECT-R, MIHAIL, NICOLETA NUCĂ, ALEXANDRA UNGUREANU, FELI şi DAN BITTMAN.

Aşadar, timp de 3 zile, emoţiile, distracţia şi muzica au adus împreună 200.000 de oameni  pe plaja Europa FM.

Evenimentul „Live Pe Plajă” a putut fi urmărit şi online. În total, în cele 3 zile de concert, s-au înregistrat peste 750.000 de vizualizări pe Facebook Radio Europa FM, pe site-ul europafm.ro şi pe aplicaţia de smartphone Europa FM. Cu acest record, “Live Pe Plajă” a devenit cel mai urmărit concert din România pe Facebook.

Sponsori şi Parteneri oficiali

Selgros şi Pepsi au fost sponsorii oficiali ai concertului Europa FM „Live pe Plajă” 2016.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia.

Cum a fost anul trecut

În 2015, la cea de-a patra ediţie „Live pe Plajă” organizată de Europa FM, peste 100 de mii de oameni au venit pe plaja dintre Venus şi Saturn ca să îi vadă în concert pe Vunk, Loredana, Holograf, Vama, Voltaj şi Smiley.

Despre Europa FM – Pe aceeaşi frecvenţă cu tine!

Europa FM face parte din trustul Lagardère Active Radio International, alături de Radio 21 şi Vibe FM şi este primul post privat din România, cu acoperire naţională în FM. Anul acesta, în data de 26 mai, radioul a sărbătorit 16 ani de existenţă.

Europa FM a primit o mulţime de premii şi titlul de – Cel mai de încredere post de radio –  în clasamentul Trusted Brands, iar cele mai recente sondaje realizate de Asociaţia pentru Radio Audienţă confirmă că Europa FM este postul de radio alături de care românii petrec cel mai mult timp pe parcursul unei zile.

Citește și...