Protest în faţa spitalului comparat cu un „lagăr de exterminare”

Publicat: 08/03/2017 | 00:49
Protest în faţa spitalului comparat cu un „lagăr de exterminare”

Aproximativ 30 de părinţi au protestat, marţi, în faţa Spitalului de Urgenţă Arad, faţă de condiţiile în care sunt trataţi copiii în secţiile de pediatrie, mitingul având loc după ce o mamă a trimis o scrisoare publică conducerii CJ, în care spune că spitalul e "lagăr de exterminare".

Circa 30 de părinţi s-au adunat, marţi după-amiaza, în faţa Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru a cere condiţii mai bune în secţiile de pediatrie, după ce mama unui copil a transmis o scrisoare publică conducerii Consiliului Judeţean Arad, instituţie care adminsitrează unitatea medicală, reclamând condiţiile inumane din spital, pe care l-a catalogat drept „lagăr de exterminare”, acuzaţie în urma căreia autorităţile au declanşat o anchetă internă.

Părinţii care au protestat spun că nu sunt mulţumiţi de cadrele medicale, care nu şi-ar da interesul pentru sănătatea pacienţilor minori.

„Problema mea a fost că pentru boala cu care a venit, copilul a primit doar antibiotic, un antibiotic foarte puternic, dar care l-a ajutat doar să nu se îmbolnăvească cu bacteriile din spitale. Pentru boala lui a primit doar strict perfuzie de hidratare. Atâta tot”, a spus una dintre mamele protestatare, potrivit Mediafax.

Citește și...