Protest în faţa spitalului comparat cu un „lagăr de exterminare”

Publicat: 08/03/2017 | 00:49

Aproximativ 30 de părinţi au protestat, marţi, în faţa Spitalului de Urgenţă Arad, faţă de condiţiile în care sunt trataţi copiii în secţiile de pediatrie, mitingul având loc după ce o mamă a trimis o scrisoare publică conducerii CJ, în care spune că spitalul e "lagăr de exterminare".

Circa 30 de părinţi s-au adunat, marţi după-amiaza, în faţa Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru a cere condiţii mai bune în secţiile de pediatrie, după ce mama unui copil a transmis o scrisoare publică conducerii Consiliului Judeţean Arad, instituţie care adminsitrează unitatea medicală, reclamând condiţiile inumane din spital, pe care l-a catalogat drept “lagăr de exterminare”, acuzaţie în urma căreia autorităţile au declanşat o anchetă internă.

Părinţii care au protestat spun că nu sunt mulţumiţi de cadrele medicale, care nu şi-ar da interesul pentru sănătatea pacienţilor minori.

„Problema mea a fost că pentru boala cu care a venit, copilul a primit doar antibiotic, un antibiotic foarte puternic, dar care l-a ajutat doar să nu se îmbolnăvească cu bacteriile din spitale. Pentru boala lui a primit doar strict perfuzie de hidratare. Atâta tot”, a spus una dintre mamele protestatare, potrivit Mediafax.

Citește și...