Puiul de leu de la ZOO Craiova a primit tort de ziua lui

Autor: Maria Vlaicu
Publicat: 09/11/2018 | 12:31

Leon, puiul de leu – vedetă a Grădinii Zoologice din Craiova –  a împlinit un an. Angajaţii grădinii zoologice i-au pregătit o supriză. (NU RATA, AICI: VIDEO. CÂT DE MULT A CRESCUT PUIUL DE LEU DE LA ZOO CRAIOVA, PE CARE L-A RESPINS MAMA LUI)

Lucrătorii au hrănit  animalele, iar copiii au avut posibilitatea să cunoască povestea fiecărui animal de la zoo. Ca orice sărbătorit, Leon a avut parte de surprize.

“Reamintim faptul că Leon s-a născut în captivitate la Zoo Craiova, pe 11 noiembrie 2017. Nu a fost acceptat de mamă, motiv pentru care a fost îngrijit ca un bebeluș de către angajați, hrănit cu biberonul din două în două ore cu lapte praf, ținut la căldură, în biroul administratorului Grădinii Zoologice.

S-a creat o legătură frumoasă, o legătură strânsă între angajații de la zoo, micul pui de leu și comunitate. Leon și-a câștigat, în scurt timp, foarte mulți prieteni de toate vârstele”, au spus reprezentanţii Grădinii Zoologice din Craiova.

LA MULTI ANI LEON!

Publicată de Rela Filip pe Vineri, 9 Noiembrie 2018

Leon are companie

Începând din luna octombrie, Grădina Zoologică din Craiova are noi membri. Este vorba de doi cerbi lopătari și o femelă leu, în vârstă de șase luni. (CITEȘTE ȘI: RESPINS DE MAMĂ, UN PUI DE LEU DE LA ZOO CRAIOVA ESTE HRĂNIT DIN DOUĂ ÎN DOUĂ ORE CU BIBERONUL)

Felina se numește Tina și a fost donată de Circul Las Vegas Vargas, grădinii zoologice din Reșița, care la rândul ei, a donat-o grădinii din Craiova. După perioada de carantină, Tina a fost mutată în urmă cu o săptămână în țarc, alături de Leon.

Citește și...