Pustiul alaturi de care Salam “traieste viata ca sultanii”! Cum a intrat Geany Morandi in gratiile imparatului manelelor

Publicat: 19/11/2014 | 15:44
Pustiul alaturi de care Salam “traieste viata ca sultanii”! Cum a intrat Geany Morandi in gratiile imparatului manelelor

Este din Bucuresti, a terminat Liceul de Muzica “Dinu Lipatti” si s-a facut remarcat dupa ce a cantat in duet cu Florin Salam. Este vorba despre Geany Morandi, o noua voce de exceptie in lumea manelelor.

Tanarul s-a facut remarcat dupa ce a cantat alaturi de Florin Salam si de Sorin Talent melodia “Traim viata ca sultanii”. Calitatile sale vocale, dar si faptul ca a invatat anumite notiuni muzicale la scoala de muzica pe care a frecventat-o la facut pe celebrul manelist sa il invite alaturi de el pe scena.

Geany Morandi

“Un pustan super talentat!”, este descrierea pe care i-o fac nume mari din lumea manelelor adolescentului cunoscut sub numnele Geany Morandi. Acesta nu s-a lasat mai prejos si a cantat de fiecare data in versiune proprie mai multe piese foarte cunoscute ale momentului.

Se pare ca publicul nu a fost dezamagit de prestatia tanarului artist, din moment ce au dansat si au cantat alaturi de el, in cluburi renumite din Capitala.

BLACK FRIDAY 2014:

Cele mai ieftine aparate de masurat tensiunea!

Cele mai ieftine perii rotative!

R.O.
 

Citește și...