Acasă » LIFE STYLE » Utile » Racii trec prin cumpene grele in perioada asta: Serban Huidu si Angela Similea, loviti de necazuri din toate partile Vezi ce alte vedete sunt afectate

Racii trec prin cumpene grele in perioada asta: Serban Huidu si Angela Similea, loviti de necazuri din toate partile Vezi ce alte vedete sunt afectate

De: Cancan 19/10/2011 | 00:00
Racii trec prin cumpene grele in perioada asta: Serban Huidu si Angela Similea, loviti de necazuri din toate partile Vezi ce alte vedete sunt afectate

Celebrii Raci autohtoni sunt supusi la grele incercari in ultima vreme. In viata lui Serban Huidu si a Angelei Similea, de exemplu, ghinioanele s-au tinut lant in ultimii doi ani. Din pacate, stelele "spun" ca perioada nefasta va continua.

„Despre cei nascuti in zodia Racului se poate spune ca sansa si nesansa este in aceeasi masura alaturi de ei. Poate parea cam bizar, asa ca, sa vedem de ce este bine cand e bine si de ce e rau cand nu e bine. In primul rand trebuie spus ca incepand din toamna lui 2009 Saturn s-a aflat in zodia Balantei, facand o relatie nefasta cu Racul si de aici neplacerile cu care s-au confruntat si se mai confrunta inca cei nascuti sub acest semn zodiacal. Saturn reprezinta lectia de viata si te obliga sa inveti, sa-ti insusesti lectia rabdarii, a disciplinei, a austeritatii, a autocontrolului. O astfel de conjunctura te obliga la un efort deosebit, esti nevoit sa muncesti mult pentru orice nimic si totul pare mai greu decat in mod obisnuit. Si ultimele luni din 2011 si in primele din urmatorul an aduc multa tristete, lacrimi si durere in sufletele multor celebritati nascute in luna lui cuptor. Mai exact, in zodia Racului, sau cea a Cancerului, cunoscuta ca fiind zodia supunerii in fata unui destin dureros”, sustine astrologul Cancan, Cristina Vanea.

Emotivi peste masura, copilarosi, uneori nesiguri pe actiunile lor, dar foarte intelepti, nativii veniti pe lume sub semnul Cancerului sunt sortiti esecului familial, certurilor, despartirilor si singuratatii. Pana si cei care, in prezent, se bucura de parteneri loiali si buni, traiesc in relatii sau casatorii aparent solide, care au inflorit in ultimii ani, pot trece in curand, prin certuri sau chiar separari. Cu atat mai chinuitoare cu cat acestia sunt atasati de parinti, copii, sot, de familie in general.

„Sansa Racului cel putin in actuala perioada este relatia favorabila, de sextil, pe care o face zodia cu Jupiter, numit si Marele Benefic. Asa deci, aceasta conjunctura fie ii ajuta sa rezolve problemele cu care s-au confruntat pana acum, fie ii ajuta sa aiba realizari in diverse domenii, care vor compensa nemultumirile. Zona in care nativii vor avea neplaceri sau realizari este data de horoscopul personal al fiecaruia, de pozitia planetelor si mai ales de ascendent. Totusi, in principiu se poate spune ca avertizarile vor veni mai ales din zona caminului, a casei sau a relatiei cu rudele apropiate. In ceea ce priveste realizarile, acestea vor avea legatura mai ales cu activitatile sociale, relatia cu prietenii sau pur si simplu sansa de a primi un ajutor”, mai explica astrologul.

Celebritati urmarite de suparari

Serban Huidu a trecut pe langa moarte

Nascut pe 16 iulie 1976, prezentatorul TV Serban Huidu trece de la sfarsitul anului trecut printr-o perioada nefasta, plina de trairi negative. Este predispus accidentelor, cu precadere celor din afara localitatii in care domiciliaza. „Din fericire, conjunctura astrala il ajuta sa iasa cu bine din toate situatiile dezastruoase”, mai spune astrologul.

Madalina Manole, rapusa de depresie si probleme

Venita pe lume pe 14 iulie 1967, artista care a trecut printr-o casatorie nereficita, un divort, numeroase tratamente in incercarea de a ramane insarcinata, un declin al carierei si un nou mariaj controversat ulterior, a ajuns in situatia de a-si pune capat zilelor. Frustrarile i-au luat mintile. „Daca ar fi reusit sa depaseasca acel moment, probabil acum i-ar fi fost mai bine”, e de parere astrologul.

Gabriela Vranceanu Firea si-a pierdut sotul

In ciuda succesului profesional, a carierei de invidiat in domeniul jurnalismului si afacerilor, in ultimii ani viata a pus-o si pe Gabi Firea la grele incercari. Nascuta la data de 13 iulie 1972, Gabriela a fost si ea lovita de multe probleme. Dupa numai 17 ani de mariaj cu omul de afaceri Rasvan Firea, cu care are si un copil, soarta a facut ca jurnalista sa imbrace doliul dupa pierderea dureroasa a sotului. „Viata ei se deruleaza conform zicalei: una calda, una rece. Dupa drama pierderii sotului, a avut de putin timp un eveniment fericit, care a atras atentia presei, deci Jupiter si-a facut datoria si i-a adus si o reusita”, spune Cristina Vanea.

Angela Similea si-a ingropat sotul si risca sa ramana fara casa

Nascuta pe 9 iulie 1946, cantareata Angela Similea si-a pierdut sotul intr-o lupta lunga si dureroasa cu cancerul si a ramas cu datorii la banci de circa 6 milioane de euro. „Dupa ce si-a ingropat sotul, risca sa-si piarda si casa. Oricum, a pierdut multe proprietati. Are insa prietenii de partea ei si acestia o vor sustine atat cat va avea nevoie”, vede specialistul pe harta astrala.

Ilie Nastase – fericire dupa divort

Fostul mare tenismen, Ilie Nastase, venit pe lume la data de 19 iulie 1946, a trecut deja prin trei divorturi, cel mai recent fiind anul trecut. In horoscopul personal Cristina Vanea citeste: „Traverseaza o perioada fericita, in care a decis sa se casatoreasca, dar cu putin timp inainte a divortat si cu siguranta nu i-a fost usor”.

Andreea Raicu – nefericita in dragoste

E cunoscut faptul ca frumoasa vedeta nu a avut pana acum noroc in dragoste, iar astrele nu-i sunt favorabile in acest sens nici in viitor. Mai mult, de cand bunica ei s-a stins, Andreea Raicu trece printr-o stare depresiva, specifica Racului. Si cum ghinionul atrage dupa sine alte ghinioane, mai nou, Andreea a descoperit ca are si niste probleme de sanatate care nu se vor rezolva foarte curand, conform horoscopului personal. Prezentatoarea tv este nascuta la data de 18 iulie 1977.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Ce a reușit să CUMPERE acest român, cu doar 5 lire sterline (28.85 lei) dintr-un supermarket LIDL din Anglia
Ce a reușit să CUMPERE acest român, cu doar 5 lire sterline (28.85 lei) dintr-un...
FOTO. Schimb de partenere sexy între milionari. Unul i-a luat iubita, altul femeia care i-a făcut doi copii
FOTO. Schimb de partenere sexy între milionari. Unul i-a luat iubita, altul femeia care i-a...
Ea e "Bombița" pe care nimeni n-o știa, dar care a devenit super vedetă în România! Cum a apărut pe stadion la marea petrecere a echipei
Ea e "Bombița" pe care nimeni n-o știa, dar care a devenit super vedetă în...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a făcut anunțul trist în urmă cu câteva ore: „Nu știe nimeni nimic de el”
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a...
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și...
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
Șofer REFUZAT în parcarea unui spital pentru că avea mașina electrică
Șofer REFUZAT în parcarea unui spital pentru că avea mașina electrică
“Sunt viu”. Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Care este starea de sănătate a marelui actor
“Sunt viu”. Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Care este starea...
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă la Fundeni
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă...
Julia și Sebastian schimb acid de replici! Roberta consideră că Julia este invidioasă: „Nu putem fi perfecți. Așteaptă-ți zânul perfect aici și mai stai mult și bine.”
Julia și Sebastian schimb acid de replici! Roberta consideră că Julia este invidioasă: „Nu putem...
Simona Gherghe, adevărul despre plecarea de la cârma emisiunii: „Atât am putut duce”
Simona Gherghe, adevărul despre plecarea de la cârma emisiunii: „Atât am putut duce”
ANIMAŢIE. Filmul teribilului accident din Timiş, provocat de un şofer de BMW care îşi luase permisul de 4 zile. Prietena lui a murit, după ce a fost aruncată din maşină
ANIMAŢIE. Filmul teribilului accident din Timiş, provocat de un şofer de BMW care îşi luase...
BANCUL ZILEI. În seara de Ajun, Moş Crăciun vine la Bulă. Îl arată cu degetul şi îl întreabă: - Ai fost cuminte anul acesta?
BANCUL ZILEI. În seara de Ajun, Moş Crăciun vine la Bulă. Îl arată cu degetul...
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Obiectele din camera de hotel pe care nu le poți lua după ce pleci. Mulți le consideră că li se oferă drept cadou
Obiectele din camera de hotel pe care nu le poți lua după ce pleci. Mulți...
Doliu în presa din România. A murit la doar 43 de ani
Doliu în presa din România. A murit la doar 43 de ani
Ungurii, MESAJ DE FORȚĂ pentru toată Europa: Vrem să ne ţinem departe de acest lucru
Ungurii, MESAJ DE FORȚĂ pentru toată Europa: Vrem să ne ţinem departe de acest lucru
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens să ne...
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
Impactul alimentelor ultraprocesate asupra sănătăţii
Impactul alimentelor ultraprocesate asupra sănătăţii
Devine obligatoriu de la 1 OCTOMBRIE 2024. Se va aplica în absolut TOATĂ România
Devine obligatoriu de la 1 OCTOMBRIE 2024. Se va aplica în absolut TOATĂ România
Cu vaca la păscut prin Sectorul 5. Cum își face campanie candidatul PSD-PNL
Cu vaca la păscut prin Sectorul 5. Cum își face campanie candidatul PSD-PNL
Bancul de marți | Ce fac bețivii la ora 3:00 noaptea, de fapt
Bancul de marți | Ce fac bețivii la ora 3:00 noaptea, de fapt
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care...
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină...
Decizia luată de medici în cazul Florin Piersic. Marele actor ar urma să fie supus la încă două operații
Decizia luată de medici în cazul Florin Piersic. Marele actor ar urma să fie supus...
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au poprire pe bunurile comune. Cum au ajuns cei doi soți în această situație gravă
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au poprire pe bunurile comune. Cum au ajuns cei doi...
Schimbare totală la WhatsApp. Milioane de români vor trece printr-o actualizare
Schimbare totală la WhatsApp. Milioane de români vor trece printr-o actualizare
A fost interzis consumul de alcool pe plajă. Se întâmplă în două stațiuni iubite de români
A fost interzis consumul de alcool pe plajă. Se întâmplă în două stațiuni iubite de...
×