Radu Groza o desfiinteaza pe fosta iubita, Roxana Nemes: „Tot ce face acum este o strategie de marketing”

Publicat: 28/10/2015 | 22:24
Radu Groza o desfiinteaza pe fosta iubita, Roxana Nemes: „Tot ce face acum este o strategie de marketing”

Fostul iubit al Roxanei Nemes, Radu Groza nu s-a putut abtine cand a auzit ca blondina pleaca in strainatate. Impresarul marturiseste ca toate afirmatiile acestea nu reprezinta altceva decat o modalitate prin care se poate promova mai usor.

 

Dupa anuntul facut, recent, de artista ca pleaca din tara pentru o luna pentru a canta, fostul iubit rupe tacerea: „Ii doresc mult succes. Ea si-a ales drumul asta. Era o persoana geloasa… vroia sa fie tot timpul prima. Tot ce face acum este o strategie de marketing pentru a se promova”.

Roxana Nemes

 

Roxana Nemes a parasit caminul conjugal

Radu Groza si Roxana Nemes au avut o relatie frumoasa timp de sase ani. Blondina a ales sa se desparta de impresar din cate se pare din cauza unui om de afaceri. Povestea amoroasa dintre Roxana Nemes si Calin Hagima ar fi inceput in urma cu un an, cand cantareata planuia sa mearga in fata altarului alaturi de cel care a facut-o celebra, Radu Groza.

Roxana Nemes

In viata Roxanei a aparut, insa, omul de afaceri Calin Hagima, in varsta de 37 de ani. Ca sa nu-i dea de banuit lui Radu Groza ca il inseala, Roxana pleca de acasa sub pretextul ca merge la coafor. Vizitele tot mai dese ale Roxanei la salonul de cosmetica din centrul capitalei se mutau de fiecare data la domiciliul lui Hagima, aflat la doi pasi de salon. Precauta, Roxana le spunea angajatelor coaforului ca merge pana la o farmacie naturista, in caz ca Radu Groza vroia s-o verifice.

CITESTE SI:

Povestea halucinanta a infidelitatilor Roxanei Nemes! Radu Groza: “Le urez sa…”

S-a dat singura de gol! Roxana Nemes, in tandreturi cu afaceristul pentru care l-a parasit pe Radu Groza

Radu Groza a inceput sa fie suspicios in privinta viitoarei sotii abia cand aceasta lipsea cu orele de acasa, motivandu-i ca e la sala, iar factura telefonului blondinei incepuse sa ajunga la costuri enorme.

 

Oana Pascaru

 

Citește și...