Radu Mazare, DECLARATIE-SOC: Ma gandesc sa ma retrag

Publicat: 18/11/2014 | 13:00
Radu Mazare, DECLARATIE-SOC: Ma gandesc sa ma retrag

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat marti ca se gandeste foarte serios la varianta de a se retrage din politica.

Edilul a explicat ca, daca lucrurile raman la fel in sistemul politic si va fi in continuare „haituit”, se gandeste serios la varianta de a se retrage.

Radu Mazare

“Daca sistemul ramane in continuare la fel, ma gandesc sa renunt. Suntem in democratie! Eu am fost ales cu peste 65% in Constanta, in ultimele trei alegeri. Decizia de a renunta la functia de primar o voi lua eu singur, nu altcinva. O poate lua orice cetatean, la alegeri! Daca lucrurile si sistemul va merge la fel si voi fi haituit pentru fiecare hartie, ma gandesc sa ma retrag.”, a declarat Radu Mazare.

Radu Mazare

Primarul Constantei nu si-a exprimat o pozitie publica referitor la o eventuala demisie a lui Victor Ponta din fruntea guvernului.

“Nu stiu sa va raspund la chestiunea asta. Sunt in discutii si cu prietenii si colegii mei de la Constanta. De obicei, ma consult cu prietenii si colegii mei de acolo inainte de a exprima ceva public!”, a mai spus Radu Mazare.

R.O.

Citește și...