Raluca Bădulescu are soţ calificat! Ea comandă, el achită! Bravo, Florinele, ai stil!

Publicat: 06/12/2016 | 00:00

Ea comandă, el plăteşte! Raluca Bădulescu şi-a scos soţul la o partidă de shopping, însă la final l-a lăsat pe el să ”marce” banul.

Raluca Bădulescu şi-a însuşit ca la carte rolul de soţie şi nu se abate de la ”regulile” nescrise ale femeilor! Vedeta şi-a scos soţul la o partidă de shopping şi dacă prin magazine ”şeful” a fost ea, când au ajuns la casă a dat ”prioritate” bărbatului… ca să plătească!

Raluca Bădulescu, la shopping cu soţul
Raluca Bădulescu, la shopping cu soţul

Raluca Bădulescu, în vârstă de 46 de ani, este răsfăţată ca o prinţesă de soţul ei, Florin Stamin. Vedeta şi-a scos partenerul la o repriză de shopping pe care a ”condus-o” cu dibăcie. Cei doi s-au plimbat prin magazine, au analizat haine, au probat, au ales şi apoi s-au îndreptat către casă.

Coada făcută la casele de marcat i-a pus la grea încercare răbdarea juratei de la “Bravo, ai stil!”, însă a fentat plictiseala cu o discuţie intensă cu Florin.
Vedeta a ieşit la cumpărături îmbrăcată într-o pereche de pantaloni din piele negri şi o haină de blană, pe care a accesorizat-o cu o poşetă ciclam.

După periplul printre haine şi ”popasul” la casa de marcat, Raluca Bădulescu a făcut un pas în spate şi l-a lăsat pe soţ să ocupe poziţia de lider şi să… marce banul! Următoarea destinaţie a fost magazinul de animale, unde jurata s-a oprit la ţarcul unui căţel cu care s-a jucat preţ de câteva minute.

Raluca Bădulescu s-a căsătorit civil cu Florin Stamin în urmă cu nouă ani, însă cei doi au ajuns să-şi jure credinţă veşnică în faţa Domnului în septembrie anul acesta, după ce a reuşit să slăbească 70 de kg şi să apare impecabil.

( Partidul Romania Unita propune: Amnistie fiscala – prejudiciile se vor recupera esalonat in 10 ani – si Amnistie Penala – cu exceptia infractiunilor cu violenta si a celor de „siguranta nationala”)

Citește și...