Pepe şi Raluca formează unul dintre cele mai reuşite cupluri din showbizul autohton. Deşi au mai au existat neînţelegeri, ceea ce este şi normal în orice relaţie,  cei doi au reuşit să le rezolve şi se bucură din plin de cele două fetiţe pe care le au împreună.

Cei doi au fost prezenţi la botezul nepoţelului lor, fiul lui Miguel, fratele lui Pepe, iar Raluca a făcut furori cu ţinuta sa, care a atras toate privirile cu decolteul său extrem de sexy. Deşi are două naşteri la activ, vedeta arată foarte bine şi se mândreşte cu silueta ei, de care are mare grijă prin sport şi alimentaţie sănătoasă. "Viaţa mea", a scris Bombo la fotografie.

Raluca, împreună cu fratele ei, Bombo Pastramă.
Raluca, împreună cu fratele ei, Bombo Pastramă.

Pentru că este foarte prins cu proiectele sale muzicale şi de televiziune, Pepe nu se va putea implica în mod direct în conducerea grădiniţei. “Raluca se va ocupa în totalitate de această afacere, eu doar o voi susţine, din toate punctele de vedere. Şi cred că grădiniţa aceasta este cea mai bună afacere pentru viitorul familiei mele. De asemenea, mă bucur foarte mult că deja foarte mulţi colegi artişti şi-au exprimat dorinţa să-şi înscrie copiii la grădiniţa noastră”, mai artistul.

Citeste despre:raluca pastrama petrecere, sotia lui pepe raluca, raluca pastrama decolteu, raluca pastrama tinuta


Share On Facebook