Raluka l-a parasit pe Ddy Nunes pentru EL? Vezi ce barbat celebru saruta acum cantareata

Publicat: 22/12/2013 | 13:36

Ramasa fara iubit dupa ce s-a despartit de faimosul Ddy Nunes, Raluka nu vrea, pare-se, nici in ruptul capului sa fie singura de Sarbatori. Cantareata s-a reorientat rapid si si-a gasit alinarea in bratele unui alt artist cu lipici la femei.

Este vorba despre DJ Speak One, colegul lui Smiley de la HaHaHa Production si, totodata, unul dintre cei mai ravniti burlaci din industria noastra muzicala.

raluka

Buni prieteni – sau, pare-se, ceva mai mult de atat – Raluka si Speak s-au pozat impreuna azi-noapte intr-un club, iar gesturile celor doi vorbesc de la sine: in timp ce DJ-ul o tine strans in brate, cantareata il ia de gat si il saruta pe obraz pasional, cu ochii inchisi.

Apropiere dubioasa de Antonia

DJ Speak One a tinut prima pagina a ziarelor in luna noiembrie a anului trecut, cand presa tabloida a speculat pe seama unei asa-zise relatii cu o alta cantareata faimoasa de la noi, Antonia.

speak

Tanarul DJ a infirmat imediat idila, explicand: „Nu este adevarat, nu avem nicio relatie. Este o fata frumoasa, dar e casatorita. Il cunosc si pe sotul ei. In plus, are si un copil. Noi lucram de ceva vreme impreuna, dar nimic mai mult. Mi se pare absurd sa se gandeasca cineva la asa ceva„.

J.D

Citește și...