Ramona Gabor, luata „la pachet” cu trei bunaciuni, de catre un afacerist misterios! Cum s-a distrat in „grup” sora lui Moni

Publicat: 17/08/2015 | 23:23

Dupa ce si-a luat adio de la Dubai, unde se lauda ca duce o viata de printesa, si, cel mai probabil, ramasa fara bani, Ramona Gabor s-a intors la distractiile gratis de pe litoralul Marii Negre.

Daca in ultimii ani nici n-a vrut sa auda de Romania sau de distractiile de pe plaiurile mioritice, timide in comparatie cu viata plina de huzur de care se lauda ca are parte in Dubai, alaturi de iubitul plin de bani, Ramona Gabor a inceput sa isi reia, usor-usor, traiul relativ modest pe care il ducea inainte de plecare.

 

Ramona a fost bosumflata toata seara
Ramona a fost bosumflata toata seara

 

De o vreme incoace, sora lui Moni este vazuta tot mai des prin oras si pe litoral, unde se poarta ca o femeie libera si disponibila pentru distractii si, de ce nu, pentru… barbatii generosi.

 

Ramona gabor

 

In weekend, bruneta a luat drumul cluburilor de la malul marii, unde, se stie, vara se fac cele mai mari „lipeli”.

 

CITESTE SI:

 

Are interdictie in Dubai si in America! Ramona Gabor, la cutite cu Monica. De vina este Mr Pink!

Avem inregistrarile exclusive cu Ramona Gabor la “locul faptei”! Ce au surprins camerele inainte de furtul sticlei de vodca

 

„Grupata” cu 3 bunaciuni, de un barbat misterios

 

Imbracata fara dichis, in alb, Ramona s-a anturat cu trei domnisoare extrem de sexy si, toate patru, s-au lipit de un misterios om de afaceri, care le-a fost ghid si sponsor prin cluburile cu staif din nordul statiunii Mamaia.

 

„Gaborita” nu parea deloc incantata de prezenta celorlalte femei

 

Pentru prima parte a serii, Ramona si grupul creat ad-hoc au descins in cel mai fitos club specializat in petreceri pe plaja si s-au bucurat de tratament regesc la o masa VIP.

 

In primul local, Ramona a preferat sa ramana la masa si sa socializeze cu domnii
In primul local, Ramona a preferat sa ramana la masa si sa socializeze cu domnii

 

Daca celelalte domnisoare s-au incins la dans, Ramona a preferat sa stea la povesti, la masa, cu barbatul misterios.

 

Nu mai e ce a fost

 

Dupa ce si-au facut incalzirea, sora lui Moni si partenerele de distractie s-au indreptat spre un alt club de pe plaja, indrumate atent de catre domnul care le-a luat in acest tur de orizont al cluburilor de fite.

 

Impreuna cu alte 3 tinere, Ramona Gabor s-a lasat condusa intr-un alt club, de catre un domn misterios
Impreuna cu alte 3 tinere, Ramona Gabor s-a lasat condusa intr-un alt club, de catre un domn misterios

 

Ramona le-a deschis calea dorin, cel mai probabil, sa arate ca ea este de-a casei, insa, la intrare, surpriza! „Gaborita” careia, in ultimii ani, nu reuseai sa-i ajungi la nasul operat nici cu prajina, a fost umilita in fata „tovaraselor” de distractie si a afaceristului care le invitase pe toate sa se distreze alaturi de el, pe cheltuiala lui.

 

Ramona a vrut sa deschida calea, dar a fost umilita de bodyguarzi, care nu au vrut sa o lase sa intre in local
Ramona a vrut sa deschida calea, dar a fost umilita de bodyguarzi, care nu au vrut sa o lase sa intre in local

 

Nu le-au permis sa intre

 

Bodyguarzii nu au vrut sa o lase sa intre in local, motivand ca incinta este plina! De abia cand barbatul misterios si-a prezentat intentia de a cheltui o suma frumusica de bani in local, agentii de securitate i-au lasat pe cei cinci sa intre.

 

ramona gabor

 

Asta n-a reusit insa sa o aline catusi de putin pe deja bosumflata Ramona, care s-a simtit umilita in propria tara, dupa ce a fost tratata ca o printesa printre straini.

 

A.L.

 

Citește și...