Răsturnare de situaţie în cazul fotbalistului găsit mort la începutul acestui an în Dâmboviţa! Ce a păţit Ovidiu Conduruţa

Publicat: 12/09/2013 | 08:57
Răsturnare de situaţie în cazul fotbalistului găsit mort la începutul acestui an în Dâmboviţa! Ce a păţit Ovidiu Conduruţa

Finalizarea raportului medico-legal elucidează moartea fotbalistului Ovidiu Conduruţa, al cărui trup neînsufleţit a fost recuperat, în luna februarie, de Dragobete, din apele îngheţate ale Dâmboviţei.

„Din punctul nostru de vedere, nu s-a schimbat nimic. Nu a apărut ceva nou în anchetă. Aşteptăm doar raportul medico-legal. În final, vom da neînceperea urmăririi penale (NUP), întrucât nu este vorba de săvârşirea vreunei infracţiuni”, a mărturisit o importantă sursă din anchetă, pentru „Ring”.

Mai mult, o sursă medico-legală a dezvăluit că principala cauză a morţii a fost faptul că se afla în stare de ebrietate şi a decedat la contactul cu apa rece: „S-a revenit asupra diagnosticului în cazul «Conduruţa». Iniţial, în lipsa analizelor, s-a mers pe înec. De fapt, era o cauză obscură, neprecizată: ba că e, ba că nu e înecare. Acum, după sosirea analizelor toxicologice, s-a stabilit cauza principală a morţii: intoxicaţie etilică în combinaţie cu expunere la frig. Adică, mort de beat, a căzut în apă şi… a murit instantaneu la contactul cu apa rece. Este aşa-numita hidrocuţie. O moarte fulgerătoare”.

banner

G.C.

Citește și...