Răsturnare de situaţie în scandalul divorţului dintre Nicolae Guţă şi Cristina! Blondina vrea mai mult decât stabilise iniţial şi…

Publicat: 01/02/2018 | 07:42

Divorţul dintre Nicolae Guţă şi Cristina este iminent, dar se pare că blondinca cu care s-a iubit aproape doi ani a pus o serie de condiţii cam incomode pentru manelist. Cei doi au stabilit că îşi vor spune „adio” în mod oficial la sfârşitul lunii.  Cristina şi Nicolae Guţă s-au înţeles în privinţa divorţului, cei doi luând decizia să o facă în mod amiabil, în faţa unui notar. 

Oricât ar încerca, nu mai e cale de împăcare. Nicolae Guţă nu a putut trece peste faptul că frumoasa blondă l-ar fi înşelat. După ce a aflat că a călcat strâmb, manelistul a dat-o afară din casa de la Petroşani şi a trimis-o la Bucureşti. După aceea, s-au hotărât să depună actele de divorţ. 

Condiţiile puse de Cristina sunt din ce în ce mai multe, potrivit unor surse din anturajul manelistului. Blondina vrea să rămână cu o adevărată avere de pe urma mariajului cu manelistul. Pe lângă apartamentul din Bucureşti şi o maşină de superlux, Cristina vrea să aibă şi viitorul asigurat. Astfel, ea va primi lunar o sumă frumuşică, conform înţelegerii dintre cei doi. Se pare că ar fi vorba de mii de euro, suficienţi pentru ca blonda să trăiască în continuare aşa cum a fost obişnuită. 

 

Citește și...