Rasturnare spectaculoasa de situatie in familia lui Daminuta! Ce secret au ascuns pana in ultima clipa fotbalistul si nevasta

Publicat: 09/03/2014 | 19:31
Rasturnare spectaculoasa de situatie in familia lui Daminuta! Ce secret au ascuns pana in ultima clipa fotbalistul si nevasta

Cristian Daminuta se pare ca nu are ghinion doar in cariera, ci si in viata personala. De curand, barbatul a primit poate cea mai grea lovitura a vietii sale. Si-a vazut partenera la brat cu un alt barbat. Acum am clarificat situatia lor matrimoniala.

In weekend, CANCAN.ro a dezvaluit fotografii cu sotia lui Cristian Daminuta la bratul unui om de afaceri italian. Desi, la prima impresie, se parea ca tanara ii este infidela fotbalistului, iata ca acum am aflat cu exactitate detalii intime din casnicia lor, tionute secret pana acum.

daminuta

A intentat actele de divort

Daca, la prima vizualizare a fotografiilor pe care paparazzii nostri le-au facut cu Anemona Daminuta si omul de afaceri italian, se interpreteaza ca bruneta isi insela sotul, iar fotbalistul cade drept victima, se pare ca femeia nu este chiar atat de vinovata.

Cei doi se opresc in fata blocului unde locuieste Anemona Daminuta
Cei doi se opresc in fata blocului unde locuieste Anemona Daminuta

De aproape doua luni, ea si Cristian nu mai formeaza un cuplu, dupa cum am aflat din surse apropiate fetei. Cu alte cuvinte, chiar daca nu sunt despratiti oficial, Anemona ar avea tot dreptul sa se intalneasca cu oricine doreste si pofteste, fara sa-i mai dea vreo socoteala celui care inca ii este sot. De curand, Anemona a depus cererea de divort la Tribunalul din Timisoara si asteapta se se pronunte sentinta.

CITESTE SI:

Adulter premeditat. Dovada vie ca dupa ce „l-a tradus” pe Manache a venit randul lui Daminuta sa fie inselat. Anemona ataca Italia

Fosta logodnica a lui „Mache”, sacrificiu din dragoste! Anemona face naveta de dragul lui Daminuta

Cristian Daminuta - 3

Nu este pregatita inca pentru o relatie

In plin proces de divort, Anemona nu ar putea fi prea aspru judecata pentru iesirile ei in oras. Mai mult decat atat, se stie prea bine stie ca fotbalistul nu a fost tocmai usa de biserica pentru ca acum bruneta sa stea in casa si sa-si planga de mila. Chiar si asa, tanara le-a povestit prietenelor ca nu este inca pregatita pentru a incepe o relatie, tocmai pentru ca nu este convinsa ca a renuntat definitiv la fostul sot. Mai precis, Anemona a gasit o explicatie pentru fotografiile prezentate de CANCAN.ro si a lasat sa se inteleaga ca are tot dreptul sa se vada cu cine vrea. Insa a adaugat si ca nu l-a uitat defintiv pe cel care-i este inca sot. Asa ca Anemona pare sa traverseze o perioada destul de incerta, cel puitn pe plan amoros, momentan.

Cristian Daminuta - 8

S-a mutat din casa lui Daminuta

Originara din Timisoara, Anemona s-a mutat in Capitala pentru partenerul ei, Cristian. Dupa ce intre cei doi lucrurile au inceput sa scartie, bruneta nu doar ca a depus cererea de divort, dar si-a facut bagajele si s-a mutat din casa acestuia. De mai bine de o luna, Anemona si-a inchiriat un apartament in Capitala, unde locuieste doar cu fiul ei.

Denisa Macovei

Citește și...