Rasturnare spectaculoasa de situatie in scandalul provocat de aventura lui Gabriel Dutu cu Gina Maican. Iubita oficiala sare in apararea actorului!

Publicat: 03/11/2011 | 00:00
Rasturnare spectaculoasa de situatie in scandalul provocat de aventura lui Gabriel Dutu cu Gina Maican. Iubita oficiala sare in apararea actorului!
Paparazzii revistei Spy l-au fotografiat pe actorul principal din telenovela "Narcisa Salbatica" sarutand-o cu patima pe Gina Maican, colega lui de platou. Desi nu mai incape niciun dubiu ca relatia dintre ei a depasit limitele profesionale, Dutu s-a grabit sa nege aventura. Asta, in timp ce iubita lui oficiala, care in urma cu doua zile era un butoi cu pulbere, povestea detasata ca ea este cea care i-a facut-o cadou pe Gina, pentru petrecerea burlacilor, caci urmeaza sa se casatoreasca in curand!!!

Scenaristul telenovelei „Narcisa Salbatica” ar putea fi invidios pe intrigile pe care actorii telenovelei le creeaza in afara platoului de filmare. Gabriel Dutu, interpretul personajului principal, are sau a avut pana ieri o aventura cu colega lui Gina Maican. Cel putin asta arata fotografiile publicate in cel mai nou numar al revistei Spy. Cum era de asteptat, dezvaluirea i-a picat greu la stomac iubitei sale oficiale, actrita Adriana Parvu, mama fetitei lui de doi ani si femeia cu care isi facea planuri de casatorie. Sansele sa-i ierte infidelitatea erau acum doua zile aproape nule, potrivit apropiatilor cuplului. Ieri insa, situatia s-a schimbat la 180 de grade. Iubita incornorata a inceput sa posteze pe internet fotografii, unele cu ea, Gabriel si fetita lor, altele cu ea si Gabriel in momente tandre, piese de dragoste si altele cu mesaj (ex. „Este barbatul meu!”). In plus, a dat o explicatie naucitoare pentru fotografiile care ii infatiseaza iubitul sarutand o alta femeie. „Dupa cum stiti, urmeaza sa ne casatorim, iar domnisoara Maican este CADOUL pe care eu i l-am facut pentru petrecerea burlacilor”, a scris ea pe pagina de Facebook a iubitului Gabriel Dutu, semnandu-se Adriana Parvu Dutu, probabil pentru a-si lovi adversara. Asadar, nu numai ca nu este suparata si nu s-a despartit de actor, ci sustine ca chiar ea a regizat aceasta aventura, un scenariu halucinant. In paralel, surse din preajma lui Dutu ne-au marturisit ca, dupa declansarea scandalului, actorul ar fi incercat sa ia legatura cu Gina, insa aceasta ar fi inchis liniile de comunicare cu el. Iubita lui Gabriel Dutu a aflat din Spy ca acesta are o aventura cu Gina Maican. Scandal monstru in familia actorului!

Citește și...