Razboi total! Ce spune Robert Ramirez despre compozitorii Innei pe care i-a acuzat de plagiat si ce pretentii are de fapt de la ei

Publicat: 13/05/2014 | 12:45

Pentru ca nu au reusit sa se inteleaga cu avocatii artistului spaniol Robert Ramirez, compozitorii Innei vor fi dati in judecata pentru plagiat. Cantaretul sustine ca va veni in Romania personal la proces.

Compozitorii Innei sunt acuzati ca au copiat o melodie de la Robert Ramirez. Este vorba despre hitul Innei “Club Rocker”, despre care spaniolul sustine ca a fost facuta integral dupa piesa lui “Minute of Life”.

Inna

Acuzati de artistul spaniol Robert Ramirez ca i-au copiat o melodie, compozitorii Innei sustin ca asemanarea este “o simpla coincidenta”. Reactia baietilor de la Play & Win l-a facut pe iberic sa puna punct oricarei discutii si sa se adreseze direct justitiei din Romania.

Robert Ramirez

Avocatii lui Robert Ramirez negociaza cu baietii de la Play&Win inca de vara trecuta. Acum doua luni, acestia au fost dati in judecata, deoarce nu au reusit sa ajunga la niciun acord. Compozitorilor romani li se revendica drepturile de autor si alte drepturi conexe pentru melodia in cauza.

Reactia lui Robert Ramirez

Robert Ramirez sustine ca in joc nu este o chestiune legata de bani, ci de recunoasterea unor merite. El spune ca va veni personal la Bucuresti pentru proces.

Robert Ramirez

“Nu s-a ajuns direct la proces. Avocatii mei au luat legatura cu avocatii compozitorilor Innei pentru a ajunge la un consens, insa nu s-a reusit o intelegere amiabila, asa ca am apelat la justitie. Nu ma intereseaza atat de mult sa ma joc sau sa intru intr-un conflict cu cineva, nu este o partida de poker, insa, ca orice artist, vreau sa-mi vad recunoscuta munca. Starea mea financiara imi permite sa traiesc bine, totul din munca mea, deci nu e neaparat vorba despre bani, cat despre recunoasterea meritelor mele. Voi veni in Romania de cate ori va fi nevoie pentru proces”, a declarat Robert Ramirez pentru “ring”.

Reactia celor de la Play&Win

Cei de la Play&Win, Radu Pompiu Bolfea, Marcel Botezan si Alexandru Sebastian Barac, se apara spunand ca au discutat cu artistul spaniol si i-au explicat punctul lor de vedere. Acesta din urma nu ar fi avut nicio solicitare care sa ii priveasca.

Play&Win

“Compozitorii romani i-au transmis lui Robert Ramirez ca nu s-au inspirat din creatia lui si ca asemanarea dintre melodiile «Club Rocker», interpretata de Inna, si piesa lui, «Minute of Life», este o simpla coincidenta. La acel moment n-au existat revendicari de ordin financiar sau drepturi de autor. Artistul spaniol a intrerupt discutiile si a apelat la justitie”, au explicat reprezentantii Play&Win.

_____

CITESTE SI:

In fiecare an s-a lasat cu scandal! Am facut retrospectiva disputelor de la Eurovision din ultimul deceniu!

Ce si-a propus tatal Andreei Balan sa faca cu banii pe “Mosule, ce tanar esti”

______

230 de mii de euro ar fi valoarea despagubirilor cerute de Robert Ramirez de la Play & Win, dupa cum au apreciat unele surse pentru Ziarul Ring.

R.O.

Citește și...