Razboi total la TV! Cum a umilit-o Catalin Maruta pe Simona Gherghe si ce s-a intamplat intre ei

Publicat: 02/09/2014 | 15:50

Luna de vacanta a trecut, iar Catalin Maruta si Simona Gherghe s-au intors deja pe sticla, pregatiti pentru un nou sezon. Inca din prima zi, spiritele intre ei s-au incins, iar motivul este unul incredibil.

Orice prezentator TV isi doreste sa fie pe primul loc in inimile telespectatorilor, iar emisiunea sa ii fie urmarita de un numar cat mai mare de oameni. Insa, nu cu orice pret. Odata cu reinceperea emisiunilor, Simona Gherghe si Catalin Maruta au intrat din nou in competitie, iar primul “razboi” a fost deja declansat.

Luni, 1 septembrie, ambii prezentatori TV au dat tot ce au avut ei mai bun pentru a convinge romanii ca toamna aceasta merita sa nu schimbe canalul de pe emisiunea lor, insa, unii nu au “jucat” tocmai corect. Antena 1 a remis un comunicat de presa in care anunta cu surle si trambite ca Simona Gherghe a fost “ lider incontestabil de piata”, omitand, insa, cateva detalii.

Catalin Maruta si echipa emisiunii sale au fost lideri de piata la prima editie din sezonul de toamna
Catalin Maruta si echipa emisiunii sale au fost lideri de piata la prima editie din sezonul de toamna

CITESTE SI

Pozele pe care Simona Gherghe le vrea STERSE! Cum arata vedeta BRUNETA, la 21 de ani. Dovada clara ca umbla cu cioara vopsita

Traumatizant!Simona Gherghe, batuta si umilita in ultimul hal: „Nu putem sa vorbim decat despre maltratare”

Reactia lui Catalin Maruta a fost una fabuloasa. Prezentatorul TV si-a umilit public concurenta, cu un mesaj postat pe pagina lui de Facebook. “Sunt foarte, foarte fericit! Prima zi, prima victorie, am fost primii! Am o echipa extraordinara si impreuna rezultatele arata ca facem treaba buna!

Simona Gherghe a revenit pe sticla pe 1 septembrie
Simona Gherghe a revenit pe sticla pe 1 septembrie

Va multumesc din suflet ca ieri ati fost cu ochii atintiti si cu sufletul si gandul… La Maruta . Incepem impreuna un nou an plin de show si plin de stiri mondene! Eu abia astept, sunt convins ca si voi! Cum spuneam: primiiiiii Victorieeeeeeee!”, a scris acesta, lovind direct in cei care isi propovaduiau reusita.

O reusita calculata, insa, cel putin “ciudat”, tinand cont ca emisiunea lui Gherghe incepe la ora 17, iar “La Maruta”, o jumatate de ora mai tarziu. Astfel, pe baza a doar 30 de minute in care au fost singurii care emiteau, oficialii Antena 1 au declarat victorie totala, fara a mai tine cont de cifrele reale.

A.D.
 

Citește și...