Razbunarea bunicilor! Cum au sarbatorit trei pensioanare 1 Mai Muncitoresc. „Mamaie, ce faci?”

Publicat: 02/05/2014 | 16:41

Daca majoritatea tinerilor au petrecut 1 Mai la mare, in statiuni precum Vama Veche sau Mamaia, trei pensionare simpatice din Bucuresti au avut cu totul alte planuri pentru Ziua Internationala a Muncii.

Profitand de vremea buna de afara, trei batrane au decis sa isi petreaca 1 Mai in cel mai frumos, dar si mai sanatos mod cu putinta. Au inceput cu o plimbare printr-un parculet din Capitala, urmata de o „sedinta” de barfa pe banca, dupa care au trecut la… treaba!

mamaia

Cum niciodata nu este prea tarziu sa te apuci de sport, simpaticele pensionare au demonstrat tuturor celor prezenti ca fitness-ul nu are varsta.

mamaia

Vioaie mai ceva ca fiicele sau nepoatele lor, cele trei „caprite” sprintare s-au urcat pe aparatele din parc si au executat mai multe exercitii de fitness, sub privirile uluite ale trecatorilor.

mamaia

Pensionarele au facut un show total, luand la „puricat” toate aparatele din dotare. Cel mai bine s-au descurcat insa pe stepper si pe bicicleta, demonstrand o forma fizica si, totodata, o ambitie de-a dreptul impresionanta.

mamaia

Imediat, au fost luate in colimator de o fetita, care, uimita de ceea ce vede, a intrebat-o pe una dintre batrane: „Mamaie, ce faci?”, fara a primi insa vreun raspuns din partea acesteia.

Bunicuta din imagine a profitat de timpul frumos si a facut si ea un pic de miscare
Bunicuta din imagine a profitat de timpul frumos si a facut si ea un pic de miscare

Un altfel de 1 Mai

Ziua de 1 Mai nu a insemnat numai gratare, mici si bere. Cativa pensionari simpatici au profitat la maximum de vremea de afara si au tras, la propriu, de aparatele amplasate in parcurile din Capitala.

Pensioanrul din imagine a tinut aparatul
Pensioanrul din imagine a tinut aparatul „ocupat” aproape zece minute

Astfel, Parcul Lumea Copiilor s-a dovedit prea mic pentru tot pensionarii care vroiau sa faca putin sport. Reporterii CANCAN.ro au surprins cativa pensionari in timp ce pedalau de zor la bicicletele fixe de aici.

B.P/A.S.

Citește și...