Râzi cu lacrimi! Cum au reacționat băieții de la BUG Mafia după ce un fan analfabet i-a rugat să cânte cu Florin Salam și Nicolae Guță: „Ar fii tare..”

Publicat: 16/01/2020 | 08:19
Râzi cu lacrimi! Cum au reacționat băieții de la BUG Mafia după ce un fan analfabet i-a rugat să cânte cu Florin Salam și Nicolae Guță: „Ar fii tare..”

Mare e grădina Domnului și mulți „oameni”…pardon, mulți analfabeți îi mai sar gardul! Și dacă vă gândeați că le-ați văzut pe toate, vă spunem noi că nu este deloc așa. 

BUG Mafia a primit, de curând, o propunere inedită din partea unui fan înfocat. Fan…de manele, să ne înțelegem! Nu prea le-a avut cu școala, dar măcar le-a avut cu imaginația. Așa se face că cei care au schimbat generații întregi au primit un mesaj inedit, în care un bărbat le mărturisește că „ar fii tare” să aibă o colaborare cu Florin Salam și, de ce nu, cu Nicolae Guță.

„Ar fii tare să faceți o colaborare cu salam Flrin sau guță Nicolaiie ca să se o prească odată heitu dintre hip hoparii și maneliști și ar suna bine le refren șți Dani moccanu. Sar potrivit pe piese chear dacă nu e va plc maneeele pe mult iar ajuta să nu mai urăște trupa bug și susținători după” cam așa sună mesajul primit de BUG Mafia, pe pagina lor de Facebook.

Puși pe caterincă, așa cum toată lumea știe, reprezentanții BUG Mafia au postat degrabă un print screen cu mesajul primit din partea fanului care nu prea a trecut pe la școală și acesta a generat mare vâlvă în mediul online. Mulți dintre urmăritorii celor de la BUG s-au amuzat teribil și au lăsat tot felul de comentarii la postarea cu pricina.

„Bravo BUG! Aș vedea mai degrabă o colaborare Salam-Patapievici decât BUG-Salam. Ar fi o mare dezamăgire pentru ultimii aproximativ 20 de ani din viața mea de când vă ascult muzica.

Iar dacă muriți voi 3…o să reînviați de fiecare dată când apăs eu “play” / Mamăăăăă! Ascultarea manelelor dăunează intelectului și folosirea corectă a limbii române! Vă rugăm, nu vă mai înmulțiți! Făceți-vă un bine și împușcați-vă singuri!” sunt câteva dintre reacțiile oamenilor care au citit postarea publicată de BUG Mafia.

Citește și...