Razvan Simion, EMOTII puternice din cauza fiicei lui! Bianca a avut probleme la nastere! „Era stravezie si…”

Publicat: 17/10/2014 | 10:26
Razvan Simion, EMOTII puternice din cauza fiicei lui! Bianca a avut probleme la nastere! „Era stravezie si…”

Razvan Simion este un om implinit. Tatal a doi copii realizatorul tv este foarte fericit de familia pe care o are.

Razvan Simion isi aminteste cu placere de clipa in care si-a tinut pentru prima data fiica in brate, desi la nastere fetita a avut o sanatate precara, dandu-i emotii mari tatalui ei.

Razvan Simion

„A fost un moment interesant cand mi-au tinut prima data fiica in brate. Bianca era stravezie cand am vazut-o. S-a nascut cu putintele kilograme, mi-a fost cam frica sa o iau in brate, dar am fost mai curajos ca mama ei astfel ca prima baita i-am facut-o de unul singur in spital pentru ca am ramas ceva timp acolo intrucat lucrurile nu erau chiar roz. Prima data cand am vazut-o este un moment ce ramane pe retina. Jumatate de ora am stat in gandurile mele” si-a amintit Razvan in cadrul emisiunii pe care o prezinta.

Citeste si

Razvan Simion, colegul de platou al lui Dani Otil, umilit in ultimul hal de Madalin Ionescu! “Tipul ala care e ruda cu…”

Sambata neagra pentru Razvan si Dani! Ce au patit cei doi dupa ce au facut scandal in avion! Fortele de ordine nu i-au iertat!

Razvan, umilit de Madalin Ionescu

In cadrul emisiunii pe care o realizeaza, Madalin Ionescu a facut glume jignitoare la adresa lui Razvan Simion, in timp ce Adelina Pestritu prezenta o stire despre colegul lui Dani Otil.“E vorba de tipul ala Razvan si Dani? Tipul ala? Da? Ala care e ruda cu Pic si Poc? Da?”, a insistat Madalin Ionescu.

L.L