Răzvan Simion și-a pus fanii pe gânduri cu un mesaj! Ce a scris prezentatorul TV

Publicat: 08/07/2020 | 14:29
Răzvan Simion și-a pus fanii pe gânduri cu un mesaj! Ce a scris prezentatorul TV

Răzvan Simion și-a pus fanii pe gânduri cu un mesaj. Prezentatorul TV a scris un text care i-a confuzat pe internauți la scurt timp după ce s-ar fi împăcat cu Lidia Buble. 

Fanii prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu au știut ce să creadă după ce acesta a postat un text pe o rețea socială. 

„Diavolul mi-a șoptit la ureche: Nu ești destul de puternic să faci față furtunii care am pus-o în viața ta. I-am șoptit înapoi: Pe care”, a scris Răzvan.

Fanii au interpretat greșit mesajul!

Deși este vorba despre o glumă care ironizează o greșeală gramatică des întâlnită în exprimarea românilor, internauții au crezut că este un apropo vizavi de separarea de Lidia. 

După ce Răzvan și solista s-au revăzut la filmările unui clip al acesteia, se pare că ar fi decis să își mai dea o șansă. 

„Din câte știm noi, nu se mai văzuseră de vreo două luni. Ei sunt despărțiți cu mult timp înainte să anunțe Răzvan. Mesajul ăla a fost postat numai atunci când el a fost convins că nu mai este nimic de făcut, că povestea lor s-a terminat. Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani. A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți”, au spus sursele pentru playtech.ro.

„În cazul lor, dragostea este mare, este adevărat, și orgoliul. De aceea, le este dificil să facă pașii spre o nouă legătură de suflet rapid. Cu toate acestea, de câteva zile bune, se înțeleg bine, par a se regăsi și au ales să își mai acorde o șansă”, au comentat apropiații celor doi pentru wowbiz.ro.