Reacţia acidă a lui Şerban Huidu în legătură teribila crimă de la metrou! Fanii s-au revoltat: „Tu vorbeşti, indiferentule?”

Publicat: 16/12/2017 | 15:36

Asasinatul comis de Magdalena Şerban în staţia de metrou Dristor 1 a stârnit revoltă şi în rândul vedetelor din România. Printre cele care au reacţionat se numără şi Şerban Huidu. Mesajul distribuit de el însă i-a adus un val de critici acide din partea internauţilor, cărora realizatorul TV le-a răspuns prompt.

Şerban Huidu a distribuit pe pagina lui de Facebook un paragraf dintr-un articol în care se vorbea despre moartea Alinei Ciucu, tânăra împinsă în faţa metroului de Magdalena Şerban. Asta înseamnă că celebrul prezentator împărtăşeşte ideile care se regăsesc în materialul publicat.
 
„Catre cei care au fost ieri in statie si au vazut-o pe psihopata: bai, oameni buni, sincer, voi mai puteti sa dormiti noaptea? Nu v-a revoltat nimic? Nu ati avut nicio pornire sa o opriti pe nebuna aia, sa n-o lasati sa scape? Pe principiul: Mor de scarba.
Tara de indiferenti, trezirea!!!” este mesajul distribuit de Şerban Huidu pe pagina lui de Facebook. 
 
Implicat într-un accident în urmă cu şase ani, în urma căruia trei oameni au murit, Şerban Huidu a fost aspru criticat de internauţi.
 
”Tu vorbesti, indiferentule? Tocmai tu? Ti-ar fi rusine sa te iei tocmai de martorii care, cu siguranta, au fost in stare de soc in acele clipe….tu ai omorat 3 persoane, de ce nu esti acolo unde trebuie? Si mai apari la tv….mai bine ai tacea. Cata nesimtire pe tine!”, ”Ar fi bine sa mai pui nişte poze cu copiii din dotare. Sa demonstrezi tuturor ce mama eroina eşti. Încălcându-le lor un drept fundamental. În rest, toate bune”, ”Tocmai tu, care ai omorât oamenii ăia nevinovaţi, te-ai gândit să comentezi????” sunt câteva dintre comentariile acide.
 
 
 
 
 
Vă reamintim că, în octombrie 2011, Şerban Huidu a intrat cu maşina pe contrasens, în timp ce se afla pe DN 1,  pe raza localităţi Timişu de Sus din judeţul Braşov. Trei oameni şi-au pierdut viaţa în urma accidentului provocat de cunoscutul moderator TV.
Citește și...