Reacţia lui Aurel, după ce Diana de la ”Insula Iubirii” a dat de înţeles că vrea un copil: ”O poză cât o mie de cuvinte!” / ”Bebe e pe drum?”

Publicat: 24/01/2018 | 11:23

Diana, de la ”Insula Iubirii”, a lăsat de înţeles că vrea un copil, iar partenerul ei de viaţă, Aurel, a recţionat imediat. El le-a făcut o mare surpriză prietenilor virtuali, cu o postare care a fost comentată de foarte multe persoane. Iar oamenii cred acum că tânăra este însărcinată. 

Bruneta şi-a postat pe reţelele de socializare o imagine cu un bărbat şi un bebeluş, moment în care a dezvăluit că ar vrea să devină mamă.

Aurel nu a stat nepăsător şi a postat şi el o fotografie cu o femeie însărcinată. „O poză cât o mie de cuvinte”, a scris el în dreptul imaginii. „Bebe e pe drum?”, a reacţionat imediat cineva.

„Da, l-am trimis să îmi cumpere un suc de la non-stop şi e pe drum, vine acasă”, a venit răspunsul amuzant al lui Aurel, fost concurent la „Insula Iubirii”.

Diana este fostă concurentă la „Insula Iubirii”, acolo unde s-a despărţit de Ben. Aurel a făcut cuplu cu Alexandra şi imediat după ce s-au întors au pus punct relaţiei. De curând Diana şi Aurel au anunţat că formează un cuplu.

Citește și...