Reacţia lui Victor Piţurcă cu privire la incidentul în care a fost implicat Gabriel Tamaş! Ce decizie a luat selecţionerul

Publicat: 31/05/2013 | 13:09

Selecţionerul Victor Piţurcă a decis, vineri dimineaţă, să-l convoace pe Dragoş Grigore de la FC Dinamo, în locul lui Gabriel Tamaş, în vederea meciului amical cu naţionala statului Trinidad&Tobago, de marţi, 4 iunie.

Dragoş Grigore va sosi în cantonamentul naţionale de la Centrul Tehnic Naţonal al FRF de la Mogoşaia în următoarele ore, informează Mediafax.

Fotbalistul Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion) a fost dus la audieri, vineri dimineaţă, de poliţiştii Secţiei 1, după ce ar fi spart un geam de la un bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, acesta fiind încătuşat, întrucât era agitat, potrivit unor surse din Poliţie. Sursele citate au precizat că o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că un bărbat care a spart un geam se află în faţa unui boc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Secţiei 1 Poliţie, care l-a găsit pe fotbalistul Gabriel Tamaş foarte agitat şi confuz. Acesta a fost imobilizat, încătuşat, urcat în maşină şi dus la secţia de poliţie pentru a fi audiat.

Sursele citate au precizat că Gabriel Tamaş le-a spus poliţiştilor că nu ştie cum a ajuns în faţa blocului respectiv.

Gabriel Tamaş, săltat de poliţie! Fotbalistul a fost încătuşat după ce a distrus geamul şi uşa unui bloc din Capitală

Ionut Chiperi

Citește și...