Reactia lui Victor Ponta, dupa exit-poll-uri! „M-a incercat un sentiment de scarba sa vad…”

Publicat: 02/11/2014 | 21:48
Reactia lui Victor Ponta, dupa exit-poll-uri! „M-a incercat un sentiment de scarba sa vad…”

Candidatul de pe primul loc al exit-poll-urilor, Victor Ponta, a tinut sa le multumeasca tuturor celor care l-au votat si ii sustin proiectul in continuare.

Victor Ponta sustine ca vrea sa fie presedinte chiar si pentru romanii care nu l-au votat, insa l-a incercat un sentiment de scarba atunci cand l-a vazut pe Klaus Iohannis in sediul USL, alaturi de Vasile Blaga si de Mihai Razvan Ungureanu.

Victor Ponta si sotia lui au votat in jurul orei 10
Victor Ponta si sotia lui au votat in jurul orei 10

„Ma simt extrem de mandru pentru ca multi romani au avut incredere in proiectul meu de presedinte, un proiect de afirmare a mandriei noastre si a mandriei nationale. Vreau sa ii rog pe cei care au votat pentru mine sa imi fie inca o data alaturi pe 16 noiembrie. In urmatoarele doua saptamani, ma voi adresa atat celor care m-au votat, cat si celor care nu m-au votat, pentru ca ma simt responsabil pentru toti romanii si proiectul meu de presedinte ii include pe toti. (…) Marti, ma voi intalni cu reprezentantii coalitiei de guvernare si impreuna vom anunta persoana sau persoanele care pot conduce un guvern al Romaniei, pe baza programului USL, votat in 2012, pana la alegerile din 2016, pentru ca USL este cel care a castigat alegerile in 2012. Recunosc ca am privit cu oarecare amaraciune si chiar scarba prezenta domnului Ungureanu, a domnului Blaga, alaturi de domnul Klaus Iohannis, care nu avea nicio legatura cu USL-ul, in sediul USL. Impostura e inca o forta importanta in Romania si cred ca dupa 16 noiembrie putem sa ducem pana la capat acea schimbare inceputa in 2012.”, a declarat Victor Ponta.

 

Liderul PSD s-a declarat multumit pentru faptul ca „se incheie 10 ani de dezbinare si ura”, facand referire la epoca lui Traian Basescu.

ponta

„37,5 este scorul pe care alianta care m-a sustinut a obtinut-o la alegerile prezidentiale. Daca e mai mult, nu pot sa spun decat ca ma buicur. Turul doi porneste de la 0-0.”, a mai declarat Ponta.

ponta iohannis

Victor Ponta a mai spus ca ar putea sa imprumute lucrurile bune din programele contracandidatilor sai.

„De fapt asta inseamna sa unesti si nu sa dezbini.”, a mai spus Ponta.

victor ponta

Intrebat de incidentele din strainatate, Victor Ponta a explicat ca s-a creat aglomeratie in sectiile de votare, pentru ca nu s-au mai furat alegerile, de acesta data.

„Cand m-am referit ca 10 ani de minciuna si dezbinare se termina intr-un mod penibil, ma refeream la faptul ca domnul Basescu tot de campanie se tine. In 2009, s-a furat in diaspora, acum daca nu se mai fraudeaza, se face coada. In rest, organizarea in sectiile de vot apartine autoritatii electorale, noi asiguram doar conditii.”, a mai declarat presedintele PSD.

 

Citește și...