Reactia surprinzatoare a Nicoletei Luciu cand a aflat ca trebuie sa faca striptease la „Dansez”

Publicat: 22/11/2012 | 13:13
Reactia surprinzatoare a Nicoletei Luciu cand a aflat ca trebuie sa faca striptease la „Dansez”

 

 

Competitia la Dansez pentru tine devine din ce in ce mai stransa, iar pentru a se ridica la standardele ei, concurentii fac tot ce le sta in putinta.

Serban Copot si Nicoleta Luciu, cei care fac parte din echipele aflate la duel in aceasta saptamana, isi rasfata partenerii cum stiu mai bine. Serban ii cumpara Valentinei inghetata, pentru ca stie ca-i place foarte mult, iar Nicoleta i-a daruit lui Hainer un talisman, care sa-l ajute sa treaca cu bine peste duelul de maine seara.

Daca la inceputul concursului se declarau un “dezastru” in zona dansurilor latino, ambitiosul Serban munceste pe rupte pentru ca in editia de vineri, 23 noiembrie, a emisiunii “Dansez pentru tine” sa iasa invingator impreuna cu partenera lui, Valentina Hainarosie, din duelul cu Nicoleta Luciu si Attila Hainer.

Ca sa fie sigur ca trupul nu-i joaca feste, Serban isi trateaza cu maxima seriozitate “regimul spartan de antrenamente” si se intareste cu aceleasi suplimente de vitamine si minerale pe care le folosesc sportivii de performanta. Cu toate acestea, Serban nu fuge de febra musculara:

“Am savurat febra ca un sportiv care stie ca durerea iti arata cat de serios si de mult ai muncit. Am avut cateva dimineti cand m-am ridicat din pat ca o testoasa intoarsa pe carapace”, spune Serban.

luciu

Pe cat de nerabdatori sunt telespectatorii sa o vada pe Nicoleta Luciu facand striptease, pe atat de serioasa este vedeta in aceasta privinta. “Stilurile de dans nu se comenteaza, se executa”, a declarat Nicoleta.

Citește și...