Reactii surprinzatoare ale vedetelor de la „Dansez” cand au aflat de proba de striptease! Toate raspunsurile in oglinda

Publicat: 23/11/2012 | 11:19
Reactii surprinzatoare ale vedetelor de la „Dansez” cand au aflat de proba de striptease! Toate raspunsurile in oglinda

"Cum ai reactionat cand ai aflat despre proba striptease?", e intrebarea care a scos raspunsuri diverse din partea vedetelor ramase in concursul de la "Dansez pentru tine". Fiecare in parte a surprins in felul lui.

Roxana Ionescu: „M-am bucurat in primele momente, pana sa realizez ca e destul de greu si oi fi eu mai dezinvolta, dar in fata camerelor e ceva mai greu. Cred ca nu e doar in avantajul meu, e in avantajul tuturor fetelor.”

Nicoleta Luciu: „Nu am reactionat in niciun fel. Eu nu comentez niciodata stilurile de dans, astea sunt, pe astea dansam.”

Oana Ionita: „Stiam de la inceput ca se va face acest dans. Este o provocare si este un dans delicat, care trebuie sa fie sexy, dar sa-si pastreze un grad de decenta. La urma urmei este vorba despre arta, care poate fi intalnita in toate aspectele vietii si vom crea o poveste frumoasa din asta. Chiar daca ar fi in avantajul meu, tot imi e frica sa nu ma expun. Este un subiect delicat si sensibil si un dans la care limita dintre prea mult si prea putin este foarte fina.”

Serban Copot: „Am ramas cu gura cascata. Eu nu am un fizic atat de impresionant, dar am primit cu bucurie vestea ca urmeaza sa fac sa lesine toate doamnele din tribune. Jur sa-mi desenez doar 6 patratele pe abdomen.

Daniel Max Dragomir: Nu m-a speriat vestea ca va trebui sa fac striptease. Am fost putin suprins, pentru ca este pentru prima oara cand sunt pus in situatia de a dansa acest stil, dar sunt sigur ca voi face fata.

Vezi aici toate editiile integrale din „Dansez pentru tine”

Citește și...