Refuzat de Bianca Dragusanu, „Printul” Cristea a incercat sa marcheze in poarta unei alte iubite! Vezi despre cine este vorba!

Publicat: 13/07/2014 | 00:01
Refuzat de Bianca Dragusanu, „Printul” Cristea a incercat sa marcheze in poarta unei alte iubite! Vezi despre cine este vorba!

Dupa ce zilele trecute a invitat-o pe Bianca Dragusanu in vacanta si a fost refuzat, Adrian Cristea s-a gandit sa incerce cu o alta fosta iubita." Printul" i-a facut aceeasi propunere si Denisei Nechifor, insa si de data aceasta a ramas cu buza umflata.

In utima jumatate de an, Adrian Cristea a avut parte numai de ghinioane. A fost dat afara de la Steaua, nu si-a gasit alta echipa de club, a fost parasit definitiv de Bianca Dragusanu, atelierul lui de croitorie a dat faliment, iar pe deasupra s-a certat la cutite si cu mama fiicei sale, Denisa Nechifor. In ultimele saptamani insa, soarele pare sa fi rasarit si pe strada ” Printului”.

Adrian Cristea - un
Adrian Cristea – un „Print” la bar

Fotbalistul este in negocieri cu doua echipe de fotbal, una din Ucraina si alta din Turcia, a primit banii restanti de la Steaua, 120.000 de euro, si-a platit o parte din datorii, iar pe deasupra, fosta sa iubita a revenit la sentimente mai bune. Vazandu-se din nou pe cai mari, Adrian Cristea a prins incredere in sine si a dat din nou atacul la Bianca Dragusanu, cu care s-a iubit timp de patru ani.

 

A fost respins si de mama fiicei sale!

Cristea a fost implicat in numeroase scandaluri cu Bianca Dragusanu
Cristea a fost implicat in numeroase scandaluri cu Bianca Dragusanu

„Printul” i-a propus fostei sotii a lui Victor Slav sa repete escapa de la Paris din ianuarie, insa, intr-o alta destinatie romantica. Surpriza insa. Bianca nici nu a vrut sa auda, asa ca l-a trimis imediat la plimbare pe fotbalist.

Vazand ca nu are nici o sansa sa o convinga pe roscata sa accepte propunerea, Cristea a trecut imediat la o alta ” fosta. De data aceasta, este vorba despre Denisa Nechifor:

Denisa, alaturi de Adrian Cristea si fetita lor sursa: Facebook
Denisa, alaturi de Adrian Cristea si fetita lor sursa: Facebook

 „I-a propus sa mearga cu fetita impreuna in Spania, pe litoral. S-a oferit sa plateasca el totul pentru amandoua, insa Denisa l-a refuzat imediat. Nici nu a vrut sa intre in discutii. Ea este implicata intr-o relatie si nu ar pleca niciodata cu fostul iubit in vacanta”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Adrian Cristea a ajuns la SPITAL! Ce revenire de senzatie si-a propus fotbalistul: „La vara sigur imi gasesc…

BOMBA ANULUI! Decizie SOCANTA luata de Bianca Dragusanu si de Adrian Cristea! Un prieten i-a dat de gol: „SE CASATORESC!”

 

Isi relanseaza brand-ul de haine!

adrian cristea

Desi a dat faliment cu atelierul de croitorie, Adrian Cristea a investit o parte din banii primiti de la Steaua in relansarea aceleiasi afaceri. Astfel, el pregateste o noua colectie de haine barbatesti, ce va fi lansata la inceputul lunii august.


Claudia Balan

Citește și...