Reincepe razboiul dintre Gabi Cristea si fostul sot! Ce decizie a luat prezentatoarea TV la doi ani de la divort!

Publicat: 01/06/2015 | 07:09
Reincepe razboiul dintre Gabi Cristea si fostul sot! Ce decizie a luat prezentatoarea TV la doi ani de la divort!

A inceput o noua viata de familie, insa nu si-a uitat trecutul si mai ales datoriile. Gabi Cristea e hotarata sa isi faca dreptate si l-a actionat in judecata pe fostul ei sot pentru recuperarea sumei de 400.000 de euro.
 

S-au despartit in urma cu doi ani, cand toata lumea astepta, de fapt, nunta! Gabi Cristea si fostul ei sot n-au ramas in relatii tocmai bune, dupa divort, insa amandoi au ingropat repede trecutul, intrucat si-au refacut vietile sentimentale destul de repede, iar asta i-a ajutat, deopotriva. Numai ca, desi acum parea ca nimic nu ii mai leaga, iata ca asistam la o instorsatura de situatie. Gabi a hotarat sa-l actioneze in judecata pe fostul ei partener de viata pentru recuperarea unei datorii care se ridica la o suma colosala: 400.000 de euro.

gabi cristea

 

Au investit intr-o afacere… falimentara!

 

Initial, in urma cu doi ani, dupa divort, cei doi hotarasera sa incheie totul pe cale amiabila, dar se pare ca nu au mai reusit sa se inteleaga. Desi barbatul a recunoscut ca vrea sa continue singur acea afacere, este vorba de un parc acvatic, si era dispus sa-i inapoieze Gabrielei partea ei de investitie, respectiv suma de 400.000 de euro, se pare ca s-a razgandit.

Marcel Toader - 1

Drept urmare, prezentatoarea TV a hotarat sa isi caute dreptatea la Tribunal si sa il actioneze in judecata pe fostul ei sot. Se pare ca exista toate dovezile necesare care sa ateste exact cat a fost investitia Gabrielei, intrucat toate demersurile s-au facut prin intermediul bancilor. Ce-i drept, au mai fost si alti bani, sume mai mici, insa vedeta si-a luat gandul de la acei bani de foarte mult timp.

CITESTE SI:

Gabriela Cristea a trecut prin momente de groaza: „E insarcinata si a suferit un accident rutier”

Gabriela Cristea, complet NEMACHIATA! Vezi in ce hal arata iubita lui Tavi Clonda!

 

 S-a casatorit cu Tavi Clonda

 

Gabi si tavi au ras cu gura pana la urechi in timpul ceremoniei
Gabi si tavi au ras cu gura pana la urechi in timpul ceremoniei

Gabi s-a indragostit de colegul ei de la emisiune, solistul Tavi Clonda, la patru luni dupa divort, iar de atunci, cei doi traiesc precum o adevarata familie. Au spus “da” in fata ofiterului starii civile luna trecuta, iar nunta este programata pentru anul viitor.

 

M.P.
 

Citește și...