Relatia cu Lidia Buble ii aduce necazuri lui Razvan Simion! Sefii l-au bagat in sedinta!

Publicat: 13/01/2016 | 17:21
Relatia cu Lidia Buble ii aduce necazuri lui Razvan Simion! Sefii l-au bagat in sedinta!

Razvan Simion a intrat in vizorul sefilor din Antena, dupa ce acestia s-au saturat de scandalul in care a fost implicat, dar si pentru faptul ca intarzie des la serviciu.

razvan simion

Programul lui Razvan Simion este foarte incarcat, caci trebuie sa se imparta intre amanta si cei doi copii ai sai, plus emisiunea „Neatza”, pe care o prezinta de ani buni la Antena 1. Moderatorul TV nu prea face fata solicitarilor, iar de suferit nu au fiintele dragi, ci locul de munca. CANCAN.ro a aflat ca s-a intamplat ca Razvan sa tot intarzie in ultima perioada, iar vinovata de situatie ar fi Lidia Buble, care munceste noaptea, iar el o asteapta. Dimineata, cand trebuie sa plece la serviciu, Razvan e mereu obosit, iar de multe ori ajunge cu putin inainte sa intre in direct.

razvan simion

„Lidia e vinovata pentru stilul de viata dezorganizat. Ea e tanara, n-are copii, scoala, nimic. Ea are doar concerte si o viata inainte. Pana la urma, are 22 de ani. El insa are alte responsabilitati. Cand era cu Diana, nu se intampla asa ceva. Acum, toti sunt cu ochii pe el, prea mult exagereaza.”, au declaat surse din Antena, pentru CANCAN.ro.

Erau foarte bine dispusi la intrarea in restaurant
Erau foarte bine dispusi la intrarea in restaurant

Luni, cand a inceput emisiunea Neatza”, Razvan nu a fost prezent, iar asta pentru ca a pierdut avionul. El a fost in vacanta cu Lidia Buble si s-a intors abia marti la munca. Un alt incident care i-a afectat imahginea a fost in primavara anului trecut, cand Razvan simion s-a ametit in avion si a facut scandal, care a fost aplanat de Loredana, in cele din urma. Prietenii spun ca acesta incepuse de cateva lui relatia cu Lidia Buble si suferea, caci se gandea la despartirea de Diana, care, pana la urma, s-a intamplat in vara.

Razvan Simion si fosta lui sotie
Razvan Simion si fosta lui sotie

Eva Stan

Citește și...