Relaţia lor n-a rezistat nici măcar o lună! Barbie de România l-a ”tradus” pe Versace!

Publicat: 06/02/2017 | 00:00

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă anunţa AICI că “Regele fiţelor” le-a dat cu flit “prăduitorilor” după ce s-a combinat cu Barbie de România, Sabrina Fabian pe numele ei real, dar se pare că relaţia lor pasională n-a rezistat nici măcar o lună, fiindcă blondina l-a “tradus” în club pe celebrul Andrei Versace! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Se pare că marea iubire dintre Barbie şi Versace a fost doar un foc de paie, fiindcă blondina
Se pare că marea iubire dintre Barbie şi Versace a fost doar un foc de paie, fiindcă blondina „tunată” s-a reorientat rapid spre un alt tânăr, care nu pare momentan însă că se ridică la nivelul „Regelui fiţelor”!

CANCAN.ro a filmat-o pe Barbie de România în timp ce se bucura de distracţia nocturnă în compania unui tânăr asortat corespunzător cu rochiţa albă vaporoasă purtată de fosta iubită a lui Versace, care o făcea să semene şi mai tare cu păpuşa faimoasă al cărei nume i-a devenit poreclă. Deşi nu au făcut nişte gesturi tandre evidente, blondina a avut grijă ca, din când în când, să-şi arunce privirea asupra tânărului drept semnal că este totuşi cu ochii pe el, iar acesta s-a comportat exemplar, stând constant lângă parteneră.

În urmă cu nici o lună, cei doi le arătau tuturor
În urmă cu nici o lună, cei doi le arătau tuturor „prăduitorilor” dovezile de pasiune ca să demonstreze că formează cel mai nou şi „fiţos” cuplu din România!

Chiar dacă părea să fie nedezlipită de Versace, se pare că relaţia cu “Regele fiţelor” nu a durat prea mult în pofida declaraţiilor făcute de cei doi (detalii AICI), precum şi a faptului că acesta o şi prezentase familiei lui. Sabrina Fabian a avut o ascensiune aproximativ la fel de rapidă ca cea a lui Andrei Versace, devenind o prezenţă obişnuită prin cluburile în care se “învârte” lumea bună, (detalii AICI) după ce a reuşit să facă o primă impresie ieşită din comun, fiind prima concurentă X-Factor România care a… leşinat pe scenă! Chiar dacă nu a reuşit să obţină vreun trofeu, a reuşit să le atragă tuturor atenţia, ajungând în cele din urmă pe lista de cuceriri a unui adevărat “rege”, care nu se fereşte să se laude cu femeile frumoase, dar şi cu teancurile de bani etalate în filmările postate online.

Citește și...