Relatia lui Piti Jr. cu Monica este tot mai serioasa. A prezentat-o parintilor si nu mai merge la evenimentele de familie fara ea

Publicat: 25/06/2013 | 00:00

In ciuda tuturor speculatiilor, Alex Piturca si Monica Orlanda isi vad linistiti de relatie, care, se pare, evolueaza simtitor pe zi ce trece. Juniorul deja a prezentat-o parintilor si nu exista eveniment la care sa nu mearga impreuna.

In ciuda faptului ca a fost catalogat drept un „Don Juani” incurabil, Alex Piturca a fost foarte atent cu femeile pe care le-a dus acasa si le-a prezentat parintilor.

Monica si Alex sunt din ce in ce mai indragostiti
Monica si Alex sunt din ce in ce mai indragostiti

Printre putinele care au calcat pragul casei selectionerului Romaniei se numara si Monica Orlanda, noua iubita a juniorului.

Piti Jr., mandru de sora lui
Piti Jr., mandru de sora lui

De curand, bruneta a fost introdusa in familie, iar apropiatii sustin ca intrarea a fost de bun augur.

Cei doi nu numai ca se afiseaza de mana la orice mondenitate si sunt aproape non-stop impreuna, dar au inceput sa mearga si la evenimentele si intalnirile familiei Piturca.

Monica a fost la nunta surorii iubitului ei
Monica a fost la nunta surorii iubitului ei

Drept dovada, Monica a fost prezenta si la nunta Claudiei, sora cea mare a lui Piti Jr., care a avut loc in acest weekend. Surse din anturajul celor doi sustin ca tanara a fost primita foarte bine in familie si ca pentru Alex pare sa fie cea mai serioasa relatie din ultima vreme.

banner

D.M.

Citește și...