RENATA GHEORGHE îşi cere iertare de la ANDREEA MARIN:,,Divorţul lor…‘’

Publicat: 17/01/2017 | 08:01
RENATA GHEORGHE îşi cere iertare de la ANDREEA MARIN:,,Divorţul lor…‘’

Renata Gheorghe a fost surprinsă ieşind, pe înserate, din cabinetul lui Tuncay Ozturk, astfel s-a spus că ar avea vreo legătură cu divorţul medicului de Andreea Marin. Bruneta a declarat atunci că are dureri de spate de mai mulţi ani şi încearcă să le trateze, acesta fiind şi scopul vizitelor dese la cabinetul lui Tuncay.

Acum, vedeta face o declaraţie incredibilă, în care îşi cere iertare de la Andreea Marin şi explică încă o data că nu o interesează medical turc, de aceea a încetat să mai meargă la consultaţii.

M-am saturat sa fiu implicata intr-un scandal care nu imi apartine! M-am dus la clinica respectiva ca sa ma tratez de niste dureri de spate cu care ma confruntam de o buna perioada. Nu m-a interesat ca Tuncay era persoana publica, eu am ajuns la clinica lui prin recomandare. Imi pare rau ca vizita mea la clinica s-a interpretat in alt mod si a starnit atatea controverse. Ii cer iertare Andreei Marin daca am deranjat-o cu ceva, nu am avut aceasta intentie. Pe mine m-a interesat in principal sanatatea mea si nu scandalurile, de aceea am incetat orice vizita la acea clinica. Nu mi-am continuat schema de tratament desi facusem si un RMN cu care trebuia sa ma prezint. Nu am nicio legatura cu divortul lor sau cu problemele pe care le au!”, a declarat Renata Gheorghe.

Citește și...