Renunta la burlacie! Unul dintre cei mai doriti barbati din lume se casatoreste

Publicat: 28/04/2014 | 08:01
Renunta la burlacie! Unul dintre cei mai doriti barbati din lume se casatoreste

Actorul american George Clooney, unul dintre cei mai doriţi burlaci de la Hollywood, s-a logodit cu iubita lui, avocata britanică Amal Alamuddin, a anunţat sâmbătă revista People.

„George şi Amal încearcă să rămână discreţi, dar nici nu doresc să se ascundă”, afirmă revista People, care citează o sursă apropiată cuplului.

„Cred că ei doresc ca persoanele la care ţin să ştie că logodna lor este ceva real şi că au intenţia de a rămâne împreună pentru totdeauna”, a afirmat aceeaşi sursă.

Logodna a avut loc „cu puţin timp în urmă”, potrivit aceleiaşi surse, care spune că starul hollywoodian şi logodnica sa nu au hotărât deocamdată data la care se vor căsători.

____

CITESTE SI:

Ea este noua iubita a lui George Clooney: e FERMECATOARE si desteapta foc! Ai sa ramai uimit daca afli cate a reusit sa faca

Iubita lui George Clooney cu sanii la vedere! VEZI AICI ce bust are fotomodelul!

_____

Potrivit unei alte surse, cuplul a fost văzut joi într-un restaurant de lux din Los Angeles, luând prânzul alături de top-modelul Cindy Crawford şi soţul acesteia, prieteni de mulţi ani ai actorului.

Cu acea ocazie, Amal Alamuddin purta „un inel uriaş” pe deget, afirmă acea sursă.

George Clooney, în vârstă de 52 de ani, a avut numeroase relaţii de-a lungul anilor, dar nu a dat niciodată impresia că şi-ar fi dorit să se angajeze într-o relaţie pe termen lung.

Amal Alamuddin, în vârstă de 36 de ani, este o avocată britanică specializată în drept internaţional şi drepturile omului.

Cei doi au apărut pentru prima dată împreună în public, în octombrie, la Londra, potrivit revistei People. De atunci, starul hollywoodian şi iubita sa au fost văzuţi împreună la New York şi în vacanţe petrecute în Tanzania şi Seychelles.

A.P

Citește și...