Riscurile din timpul complicatei operaţii în urma căreia Mirabelei Dauer i-a fost extirpat un rinichi! Mesajul emoţionant pe care i l-a dat Lorelai Moşneguţu: „Eu şi mama Vio…”

Publicat: 31/01/2018 | 10:40

Extirparea rinichiului pe care era o tumoră nu a fost deloc o intervenţie simplă pentru Mirabela Dauer sau pentru medici. Şi asta pentru că vedeta are o problemă în legătură cu anesteziile, iar ea le-a explicat specialiştilor cum reacţionează corpul său în asemenea situaţii. Din fericire, totul s-a încheiat cu bine, iar, în prezent, cântăreaţa se recuperează. De la o oră la alta, vedeta primeşte mesaje de la fani, dar şi persoane publice. Printre acestea se numără Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea de la "Românii au talent", sezonul şapte.
 

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul Mirabelei Dauer, după operaţia dificilă în timpul căreia i-a fost extirpată o tumoră de la rinichi

În cadrul unui interviu oferit la sfârşitul anului trecut, Mirabela Dauer a explicat care este riscul atunci când e supusă unei intervenţii chirurgicale şi i se face anestezie.

„La mine este o problemă foarte mare cu anestezia. Nu suportă fierea anestezia. Fac diferite chestii… ba chiar, mai mult, la un moment dat nici nu mă mai trezeam. Nu m-am trezit din anestezie. În loc să dureze cât trebuia să dureze o anestezie, eu… am dormit bine, şi m-am trezit după nu ştiu câtă vreme. Am probleme cu anestezia că altfel aş face tot ce există operaţii pe lume”, a declarat Mirabelă Dauer în noiembrie 2017, potrivit wowbiz.ro

Vă reamintim că îndrăgita artistă a fost operată luni, 29 ianuarie, la scurt timp după ce doctorii i-au descoperit o formaţiune cancerigenă incipienta la nivelul unui rinichi. Iar în urmă cu câteva ore, Lorelai Moşneguţu i-a transmis un mesaj Mirabelei Dauer.

„Rugăciunile noastre au fost auzite de Bunul Dumnezeu!
Vă iubim şi vă dorim însănătoşire grabnică!
Lorelai şi mama Vio”
e mesajul făcut public de câştigătoarea de la „Românii au talent”, sezonul şapte.

Citeşte şi: Lorelai Moşneguţu şi-a îndeplinit marele vis! Vedeta are mari emoţii, deoarece în vară va…

Lorelai Moşneguţu are o poveste de viaţă cutremurătoare. A fost abandonată la naştere, iar la duuă luni a fost luată în plasament. Ea a început să cânte la grădiniţă, iar la 7 ani a intrat la Şcoală Populară de Arte.

Citeşte şi: Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea ultimei ediţii “Românii au talent”, şi-a cumpărat apartament. “Mi s-a îndeplinit cel mai frumos vis!” Cum arată locuinţa

În urma participării la „Românii au talent”, ea a obţinut premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro. Adolescenta a impresionat pe toată lumea, atât cu calităţile sale vocale, cât şi cu povestea sa impresionantă de viaţă.

Citește și...