Rocsana Marcu revine pe sticlă! Anunţul care i-a bucurat pe fani: „Viaţa mea…”

Publicat: 08/11/2017 | 11:36

La două luni după ce a fost înlocuită de Bianca Sârbu în emisiunea pe care o prezenta alături de Adriana Bahmuţeanu şi Cristian Brancu, Rocsana Marcu a primit o ofertă de nerefuzat. Iar la scurt timp după ce a acceptat şi a început pregătirile pentru revenirea pe sticlă, fosta prezentatoare a făcut public un mesaj.

Roxana Marcu nu poate să stea departe de televiziune şi a acceptat o colaborare pe care a anunţat-o printr-un mesaj postat pe o reţea de socializare. Vedeta a făcut publică şi o poză pe care a realizat-o într-un platou de televiziune. În anunţul scris în dreptul imaginii în care are o apariţie de invidiat, artista nu a dezvăluit prea multe detalii despre emisiunea în care va apărea şi care va începe să fie difuzată în curând.

În curând… #havingfun #tvshow #mylife, a scris fosta prezentatoare TV pe pagina ei de Instagra.

Fanii i-au făcut o mulţime de complimente şi, deşi au întrebat-o de când o vor revedea pe micul ecran, vedeta nu a răspuns. După ce a rămas fără emisiune, artista s-a dedicat mai mult timp familiei şi carierei muzicale. Rocsana Marcu are doi copii cu cei doi bărbaţi alături de care, din păcate, nu şi-a continuat viaţa. În prezent, vedeta trăieşte o poveste de dragoste alături de politicianul Bogdan Diaconu.

Citește și...