Un român a fost ucis în Italia, pe motiv că ar fi făcut zgomot. Bărbatul a fost omorât în bătaie, dar agresorii au încercat să-i păcălească pe anchetatori.

Constantin Bădălău a murit pe 4 martie, în localitatea Cisterna din Italia, iar, la prima vedere, moartea a părut un accident. Bărbatul avea o rană pe față, iar totul indica faptul că s-ar fi îmbătat și ar fi căzut

Cadavrul, care avea o rană pe față, indica faptul că victima s-a îmbătat și a căzut. Sâmbătă însă, la aproape 3 săptămâni de la deces, 2 români care erau colegii de cameră ai victimei au fost arestați pentru crimă. De asemenea și alte două femei care locuiau în aceeași casă sunt în vizorul anchetatorilor.

Au vrut să șteargă urmele crimei

Potrivit polițiștilor, cei doi l-au bătut pe român cu sălbăticie până l-au ucis. Erau înfuriați că a făcut zgomot în timp ce ei se odihneau, spune Latina Press. Românii și cele două femei au făcut apoi curat în cameră, încercând să șteargă urmele crimei, pentru ca totul să pară un accident. Însă cercetările poliției italiene au arătat că a fost vorba despre o crimă.

În plus, cei doi acuzați plănuiau să fugă din Italia, după incident, mai spun anchetatorii. RomânIi sunt în prezent încarcerați la închisoarea din Latina.