ROMANIA-GRECIA LIVE: Si acum cu toti sloganu’ / S-a „rupt” si Tatarusanu! Dupa capitan, „tricolorii” au ramas si fara portar

Publicat: 12/11/2013 | 09:16

Celebra scandare "Si acum cu toti sloganu' / Apara Tatarusanu" nu va fi auzita vineri noapte, in Grecia, unde "tricolorii" disputa turul barajului pentru calificarea la Mondialele din Brazilia.

Goalkeeper-ul Stelei s-a accident luni seara, in timpul antrenamentului echipei nationale, si Piturca a decis deja sa cheme un inlocuitor in persoana portarului lui Manchester City, Costel Pantilimon.

tatarusanu

Din cauza unor probleme la coloana lombara, pe care le are Ciprian Tatarusanu, selectionerul echipei noastre nationale, Victor Piturca, a decis sa-l convoace in regim de urgenta pe goalkeeper-ul lui Manchester City FC, Costel Fane Pantilimon, pentru cele doua jocuri de play-off contra echipei nationale a Greciei (15 si, respectiv, 19 noiembrie a.c.). FRF a obtinut acceptul clubului englez, multumind acestuia pentru intelegere si colaborare„, se arata intr-un comunicat de presa al FRF.

pantilimon

Interesant este urmatorul aspect. Desi accidentat, Ciprian Tatarusanu a fost retinut in loc, semn ca – la fel ca si in cazul lui Vlad Chiriches – Piti crede in minuni pentru returul de marti de la Bucuresti.

J.D.

banner


 

Citește și...